Bana hatıra kalsın diye mini hediye alması ve kendisine de almamı beklemesini normal karşılamalı mıyım?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana hatıra kalsın diye mini hediye alması ve kendisine de almamı beklemesini normal karşılamalı mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
evli biriyle iş yerinde mesafeyi korumak her zaman en güvenlisidir, bu tarz hediyeler işin rengini değiştirir ve bence hiç masum değil
Aslında bana karşı yanlış bi yaklaşımını hissetmedim hiç ama çapkın biri eşine karşı. Hediyeyi ve buluşmayı kabul etmedim iletişimi kestim şimdi beni dengesiz ilan ediyor görüşmeyi kestim diye
En iyisini yaptın dost olmaz
Karşı cinsten arkadaş kanka vs olmaz
Evli bekar farketmez
İletişim olur etkileşim olur illaki
Ne alaka evli karşı cins iş arkadaşa hatıralık hediye almak. Böyle bir eşin olsun ister miydin diye sor kendine, cevabını kendin verirsin zaten.
Yok zaten iletişimi kestim eşinden gizli dedikodu için konuşuyodu yolda zaman geçsin vs diye ama içim rahat etmedi zaten eşinin yerine koydum engelledim zora düşersen yaz dedi asla yazmam ama özlüyorum değer verdiğimden
Bunları normalleştirmeyin ya
Hiç sorma ya
Ya sevdiğim bir abiydi bana hediye almış kabul etmedim eşinden gizli konuşuyodu benimle kendimi kötü hissettim engelledim şimdi beni suçluyor dengesizmişim gibi ama içim rahat etmedi napabilirim gerçekten çok iyiliği oldu özlüyorum ama yanlış olduğunu biliyorum uzaklaştım
Eşinden gizli konuştuğuna göre seni arkadaşı olarak görmüyor. Senin özlemen de yanlış. Sil at kafandan onu.
Özlüyorum ama asla yazmıyorum zora düşersen yaz falan dedi yanlış olduğunu içim rahat etmediğini bildiğimden yapmıyorum karısının yerine koyuyorum kendimi eğer ben bunu yaparsam biri de bana aynısını yaşatacak biliyorum. Ne bilim şu özlem duygusunu nası atıcam hediye almış bana sürpriz çok seveceğim bi şey ben kabul etmedim buluşmak istedi hediyeyi vermek için yemek vs ısmarlarım dedi. Yakınlığımızda sadece iş yerindeki dedikodu aktarımı yapıyoduk ondan kaynaklıydı benim gözümde
Buluşma, hediyesini kabul etme. Kendine "bekâr" bir erkek arkadaş bul onunla takıl.
Kendisine de hediye alıp öyle buluşmamı istedi almadım onunkini de kabul etmedim. Ben işten ayrıldığım gün verebilirdi bence bilerek unutmuş gibi yaptı
Bunları boş ver artık kes o kişiyle her türlü iletişimi
dostluk zamanla başka şeye evrilir
Sen böyle bir şey istemiyorsun galiba
Hayır tabiki istemem sadece zor zamanımda hep yanımda oldu ne bileyim özlüyorum sadece ama asla yanlış bi niyetim yok olamaz onunda olmasına müsaade etmem
O zaman mesafe koyman en doğrusu oda yanlış anlamasın
Çok ince çizgi. Senin hissiyatın ney?
bana karşı yanlış bi yaklaşımını hissetmedim hiç ama çapkın biri eşine karşı. Hediyeyi ve buluşmayı kabul etmedim iletişimi kestim şimdi beni dengesiz ilan ediyor görüşmeyi kestim diye. Çok değer verirdi bana bende aynı şekil ona ama son zamanlar çok saçmalamaya kırmaya başladı bende hazır fırsat buldum engelledim
Buluşma fŞan ne içindi. Bence de çok yerinde zamanında tepki olmuş. İyi yapmışsın
Buluşma yemek ısmarlamak içindi hediyeyi verecekti istemedim
İyi yapmışsın. Niyeti bozmuş
Hayır tabiki de neresi normal
sevdiğim bir abiydi bana hediye almış kabul etmedim eşinden gizli konuşuyodu benimle kendimi kötü hissettim engelledim şimdi beni suçluyor dengesizmişim gibi ama içim rahat etmedi napabilirim gerçekten çok iyiliği oldu özlüyorum ama yanlış olduğunu biliyorum uzaklaştım
Eşinden gizliyse o iyiliğide iyilik olsun diye yapmamıştır o zaman uzak dur o adamdan
Uzak durdum konuşmuyorum 1 buçuk aydır
Güzel böyle devam et
SEn ne hissediyorsun :)
sevdiğim bir abiydi bana hediye almış kabul etmedim eşinden gizli konuşuyodu benimle kendimi kötü hissettim engelledim şimdi beni suçluyor dengesizmişim gibi ama içim rahat etmedi napabilirim gerçekten çok iyiliği oldu özlüyorum ama yanlış olduğunu biliyorum uzaklaştım
Duygusal oalrak herhangi bir şey hissetmiyorsun değil mi :):)
Hayır kesinlikle hoşlantı yok
O zaman koy g. tune rahvan gitsin.. Ama olaya çok takılmıssın onu anlamadım.
Çünkü zor zamanımda yanımdaydı hep o yüzden taktım yanlış mı yaptım diye
Onun niyeti başından beri belliymiş :)
Bana karşı asla o şekil yanaşamayacağını belirtiyodu ama
Bir erkekle ile kadın dost olamaz gördüğün gibi.
Bi de aşırı yanlış karısından gizli benle konuşması buluşmak istemesi
Çekici geldi değil mi bu durum.
Ne çekicisi yanlış diyprum
Seni tercih etmesi anlamında dedim.
Hiçbi anlamda çekici değil tamamen korkunç
O zaman muhabbeti tamamen bitirmelisin..
Böyle giderse tost olur
Evli bekar farketmez, karşı cinsten dost olmaz :D
Karşı cinsten arkadaş olmaz hele evliyse hiç olmaz
@Esortiko_ neden :(
pek normal değil
Olmaz
Olmamalı.
Olunmaz
Sıkıntı cikar
Hiç normal değil
Normal değil
Değil yavaş yavaş zemin hazırlıyor
Ama bana yürüyenlere karşı s. pıklara karşı savunuyodu beni
Sana bir kaç şeyden bahsedeyimmi anlatayım yanlı yoldasın
Burdamıson xper var mı benim yok anlatamıyorum.
Olur ben zaten yanlış oldığunu biliyorum ki iletişimi kestim onunla ama ne bilim gerçekten ona karşı art niyetli bi hissim yoktı arkadaş olarak çok değer verdiğimden özlüyorum bayağı ama yazamam asla
Olmaz mı tabiki bugün dost yarın ne olur sence
Dostluk derecesine bağlı
Olmaz arkadaş
aranızdaki duruma bağlı çokmu yakınsınız
Olma
Olsa olsa tost olur
Fb olur olsa olsa
Bende var
bazı seyler farklı olabılır
Olur
Hayır 👀
Olmaz
Sevgilin mi
Hatta hediyeyi vermek için buluşmak istedi benle
Bulussaydin ya belgi yarari olurdu
Sonra biri görsün bu kız evli şu kişi ile buluşurken gördüm desin olan bana olur erkepe bi şey olmaz
Kac yasindasin
22
Kendisi kac yasinda
36
Hmmm demekki Citirlar dan hoslanir ama sende kücük degilsin ona sans ver derim
Kaybol
Yok Yanlis anladin ya ne oldu ki
Ne yapiyorsun Şu an
Seni bekliyorum
Lütfennnn
Bir sey diyecektim ya
Söyle hızlı dm gelmem