Komik değil. Bana göre kadınlarla erkekler gereğinden fazla samimi olmamalı. Neticeleri ortada, nedeni de belli. O yüzden bunu cinsiyetçiliğe çekerek kadınları acındırmayın, hoş olmuyor.
Abi insansınız ya İranda yaşamıyoruz? Hayatınızda kadın da olacak erkek de. Buna biz hayat içerisinde özgüvensizlik diyoruz. Adamı ya da kadını hapsederek hayatı yaşatmak. Kıskançlık değil bu hastalık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet olabilir ama samimi yakın olamaz
Yoğ olamaz o ne namussuzluktur yav olarmı heç öğle şey garı kısmının gocasından başka şeyi neyin olamaz 😎😎😂
Komik değil. Bana göre kadınlarla erkekler gereğinden fazla samimi olmamalı. Neticeleri ortada, nedeni de belli. O yüzden bunu cinsiyetçiliğe çekerek kadınları acındırmayın, hoş olmuyor.
@Vâkıf1358 senin komik bulman benim dötümün kenarında mı sence? sektir git şimdi, bak bu çok hoş oldu şimdi 😂😂
Bazı kadınlar bundan bile acıtasyon yapabiliyorlar. Ne kadar garip değil mi?
Ben etmezdim ama benim var mı var öyle arkadaşım evli biri
Ben tanisam ve eşimle mesafeli olursa tabi olabilir
Kadın ve erkek yanyana ve samimi olursa yanlış bişi olabilir
Evet elbette olabilir. kafasına görede takılabilirler. Bana da heyecan verir bu 😉
İş arkadaşı falan olabilir sonuçta oda insan robot değil ama bu arkadaşlık ilişkisinin çerçevesi çok önemli
Hayır tabikide asla izin vermem
İkimizinde olabilir
Neden olmamalı? Onu anlat bize mesela?
Neden olabilir onu bize anlat mesela?
Abi insansınız ya İranda yaşamıyoruz? Hayatınızda kadın da olacak erkek de. Buna biz hayat içerisinde özgüvensizlik diyoruz. Adamı ya da kadını hapsederek hayatı yaşatmak. Kıskançlık değil bu hastalık.
Senin mantıklı cevabını bekliyorum olmaması konusunda merakla.
He oldu, gel bi de s. k aq.
çalışan her kadının var
Olamaz, ne benim ne onun
Olmamalı karşılıklı birbirimizin herşeyi olmalıyız
ben varım yeter
gereğinden fazla samimi olmamalı
No way!!!
Olabilirr
Olabilir
Olamaz.
Olamaz
Olamaz