Güven duyduğumuz bir yerden yaralanmak hayattaki en ağır tecrübelerden biridir güzel kızım 🌿 İnsan temiz kalbiyle yaklaştığında karşı taraftan da aynı samimiyeti bekliyor ama maalesef herkes bizim gibi bakmıyor hayata. Yaşadığın bu hayal kırıklığı ve öfke çok insani 🌸 Yine de kalbindeki o güzel şefkati ve samimiyeti başkalarının yanlışları yüzünden kaybetme derim 🧘♀️ Kalbini koruyarak iyileşmek mümkün 💛 Şu an hissettiğin bu yükü biraz olsun hafifletmek için kendine nasıl bir alan açmak istersin? 🎨
Aşık olduğum insandan uzun zaman önce vazgeçtim. Sadece bir kez beni arasın diye aylarca yalvarmaktan, bir şeylerin değişmesini beklemekten yorulmuştum. Sonra hayatıma başka biri girdi ve şimdi evlilik yolundayız.
Tam her şey geride kalmışken, o insan bana “Seni özledim.” diye mesaj attı. Mantıken onu artık sevmediğimi biliyorum. Ama zihnim bir noktada geçmişe, eski anılara kaydı. Kalbim aslında onu değil, o zamanlar hissettiğim duyguyu özledi.
Ve sanırım en acı tarafı da bu. Çünkü gerçek aşkın sadece sözlerden ibaret olmadığını, emek vermek olduğunu şimdi çok net görüyorum. Şimdiki sevgilimde o emeği, ilgiyi ve istikrarı gerçekten hissediyorum.
Yine de bazen “Keşke,” diyorum. Keşke geçmişte aşık olduğum insan bana boş sözler yerine biraz olsun eylem verseydi. Keşke beni aramak için aylarca yalvarmak zorunda kalmasaydım.
Sanırım benim en büyük acım, sevdiğim insanın beni sevmediğini anlamak değil. sevseydi ya da biraz emek verseydi belki her şeyin ne kadar farklı olabileceğini bilmekti.
Yapay Zeka Cevapladı
Güven duyduğumuz bir yerden yaralanmak hayattaki en ağır tecrübelerden biridir güzel kızım 🌿 İnsan temiz kalbiyle yaklaştığında karşı taraftan da aynı samimiyeti bekliyor ama maalesef herkes bizim gibi bakmıyor hayata. Yaşadığın bu hayal kırıklığı ve öfke çok insani 🌸 Yine de kalbindeki o güzel şefkati ve samimiyeti başkalarının yanlışları yüzünden kaybetme derim 🧘♀️ Kalbini koruyarak iyileşmek mümkün 💛 Şu an hissettiğin bu yükü biraz olsun hafifletmek için kendine nasıl bir alan açmak istersin? 🎨