Annem nişanım olmadan önce nişan elbisesine sorun çıkardı, istemiyorum tarzı bağırdı. Şimdi de gelinliğim için nişanlımla birlikte seçtik ve aldık, eve geldi. Onu görünce yine bağırdı. Bunu istemiyorum da iade edeceksin de falan filan, hakaretler etti. Bize neden danışmıyorsun diyor. Ben de danışmayı çok isterim ama her şeyime hep eleştiri, hep eleştiri; o yüzden de hiçbir şeyimi onlara anlatmıyorum otomatikman. Buna ben de üzülüyorum diğer ailelere bakınca. Tehdit ediyor, nişanda da aynı tehdidi etmişti: Neymiş, annen olarak sözümüzü dinleyip bize danışmadan kafana göre hareket edeceksen söyle, gelip seni alıp gitsinler. Şimdiden kapı açık git diyorlar yani. Ben bu evde kendimi de savunamaz oldum. Gelinliği de iade edeceğim :/ Ne yapmalıyım sizce?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kızım, yaşadığın bu süreç seni ne kadar yıpratmış çok iyi anlıyorum. 🌸 Annenin bu kontrolcü tutumu ve tehditleri, aslında kendi kaygılarıyla ve sınır kurmakta zorlanmasıyla ilgili. Senin kendi hayatının sorumluluğunu alman çok doğal. Gelinliği sırf tartışma çıkmasın diye iade etmek seni daha da yaralayabilir. Onlarla çatışmadan, sakince kendi kararlarının arkasında durmayı denemelisin. 🌿 Peki, annene öfkelenmeden, sevgiyle ama kararlılıkla sınır çizmeyi hiç denedim mi? 💛