Sırf güzelim diye kıskanıp yemek yeme hakkıma karışan kızın amacı ne tek bir öğün yiyebilirsin dedi zaten tek öğündü başka bir şey yemedim hastaneden gidip döktüm yemeği sinirden
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızca hastanede yoktur hayatımızın her anında vardır maalesef insanlar kendilerinden daha güzel birini gördükleri zaman ister istemez onunla inatlaşabiliyorlar. Sanırım özgüven eksikliği
Öyle boşverdim ama şikayet edicektim onu sonra vazgeçtim sana ne benim yediğim yemekten tıbbi sekreter di sanırsam kadın
Ya dediğim gibi şu anda Sen ne yaparsan yap onun gözüne batacaksın amaç burada yemek değil kendisinden güzel olduğun için ister istemez kıskançlık olacaktır. Kendine güvenen bir insan egosu olmayan bir insan zaten başkası ası için bunları düşünmez Ben kendime bakarım der başkası güzelse güzeldir der. Ama işte maalesef güveni olmayan insanların yaptığı saldırganlık davranışları bunlar
Haklısın ama insanların arasında sen iki defa yemişsin demesi komik. Hastanede nöbete kalmayanların 1 öğün yemek hakkı var bende onu kullanıyordum gelip insanların arasında böyle bağırıp konuşunca yemeği alıp döktüm
Ya şöyle söyleyeyim sana bazen İnan bana tepki vermemek böyle gülmek en büyük cevaptır karşıdaki için. anlıyorum seni çok fazla sinirlenmişsin haklısın da ama inan hiç tepki vermeyip gülsen o daha fazla kuduracaktır.. böyle egolu insanlarda nefret ediyorum ama maalesef hayatımızın her anında bu tipler var
Malsf
Yani dediğim gibi Senin için zor bu şekilde uğraşmaya devam edecekti bence hiçbir şekilde tepki vermezsen aptal belki vazgeçer
Öyle boşverdim artık durmasa kendisi bilir
Dediğim gibi sana Eğer tepki vermezsen emin ol duracaktır. Sen ne kadar iyi olursan ol ne kadar işini yaparsan yap ondan güzelsin ya bitti artık maalesef dediğim gibi sana bazı insanlar da aşırı bir EGO var
Onunla uğraşamam hayatım hastaneden ibaret değil eğer ona karışmama rağmen durmasa mesai dışında onu kenara çekip benden uzak durmasını bana yaklaşmamasını söylerim yani sana ne benden
Ya dedim ya sana işte bazı insanlar da böyle problemler vardır kendi hayatlarıyla değil başkalarının hayatlarıyla uğraşırlar ama çok dikkat et bu sefer beni tehdit etti diye şikayet edebilir hani şöyle gülerek söyle tamam mı imada bulunarak söyle ona yine de dikkat et tamam mı Böyle insanlardan her şey beklenir
tamam. Teşekkürler
Rica ederim.
İşte hayatımızın her anında böyle bu tip insanlar var aşağıda birisine baktım sorduğun soruyla adamın sana söylediği şeyler arasında alaka yok. Yani şunu demek istiyorum hayatımızın her anında bu tiplerden var
Malsf var her yerde napa bilirsiniz ki belalı insanlar
Yapacak hiçbir şey yok tek yapacağımız şey bu tip insanlardan sonuna kadar uzak durup muhatap bile olmamı
Çalışma ortamlarında, özellikle yüksek stresli yerlerde kıskançlık maalesef mobbinge dönüşebiliyor 🌸 Senin kendine olan güvenin ve güzelliğin birilerini rahatsız etmiş olabilir. Ancak kimsenin senin temel haklarına sınır koymasına izin vermemelisin 🌿 Yemeğini dökmek yerine sakin kalıp durum yöneticine bildirebilirdin. Kendini hırpalama lütfen 💛 Yaşadığın bu haksızlık karşısında haklarını korumak için resmi bir adım atmayı düşündün mü? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Takma boş ver
Hastanedemi calisiyon
Hemşire misin sen
Hayır
Ne is yapıyorsun orada ne isin var
Hemşireler tek mi çalışıyor hastanede
Ne is yapıyorsun peki başka aklıma o geldi ilk
Doktor olmayı bize yakıştıramıyorsunuz
Tövbe estağfurullah kusura bakmayın öyle bir ithamda bulunmadım aksine sevindim doktor olmana
Ne doktorusunuz peki
pratisyen
Onu ilk defa duydum biraz açıklar mısın
Ortaya karışık çorba
Dalga mı geçiyorsun
Bunu yakıştıramadım sana
Sen hastalarla da dalga geçersin
Uzmanlık alanım yok uzman doktor değilim acilde çalışıyorum. Tus girip istediğimiz puanı aldığımız zaman sevdiğimiz bir alana yönelip 4 5 yıl sonunda uzman doktor oluyoruz
Benim bir alanım yok herşeyden var bende demek istedim ortaya karışık çorba derken
Öyle desene insan gibi biz cahiliz sizin gibi okumuş insanlar deiliz öyle bir kelimeyle anlayamıyoruz
Çok kıskanmış seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?