10 gü

Akrabalarim ciddi iliskime neden karisiyor, erkek arkadasimi neden yakistirmiyorlar?

Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük gayet normal herhalde dünyanın en normal yaş farkı çünkü bana birini bulmaya çalışanların kocaları ile arasındaki fark 10.. neyse aramız iyi dış görünüş olarak da bakımlı hoş bi çocuk herkes birbirimize yakıştırıyor gram toksiklik yok aramızda tartışma yok yani bi ilişkide daha ne olsun ama çocuk Alevi Sivaslı ben Çerkezim ama ailesi tatlı ileri görüşlü bi aile sorun da etmiyor benim ailem de etmiyor 2026 da yaşıyoruz yani ailem için önemli olan çocuk temiz biri mi ailesi öyle mi insanlık neyse işler ciddileşince akrabalar duydu gidip canımsın babamın akrabaları hiç olmaz mutlu olmaz deyip bi de üstüne babamın kuzeninin eşinin arabasıyla beni tanıştırmaya kalktılar kusucam yani o kadar güzel bu kız yazık olur diye beni övüyor ama bana bulduğu talip benim erkek arkadaşım kadar yakışıklı bile değil eee o zaman onu benim neyime yakıştırdın da çocuğu yakıştırmadın ya aileler yanıştı anlaştı her şey maşallah iyi giderken babamı soğutmaya çalışmalarındaki amaç ne
Akrabalarim ciddi iliskime neden karisiyor, erkek arkadasimi neden yakistirmiyorlar?