Bir tane 22 yaşında takipçim vardı, ben de 27 yaşındayım, meğersem kendisi beni 22 sanıyormuş, ben de onu 28-29 sanıyordum. O derece fark var, yani erkekler daha yaşlı gösteriyor.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bütün yaradılış hayatta kalmak, üremek ve çocukları hayatta tutmak üzerine kurulmuşken,
bütün hücrelerimiz bu 3 hedefi başarmak üzere kurgulanmışken,
30 yaş üstü bekar ve çocuksuz kadın (ve erkekler), tüm hücreleriyle mutsuz hisseder.
bir anlamsızlık ve boşluk içindedir, susmayan bir uğultu yaşar.
yaşamak acımasız bir şey maalesef.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var her yaşta evlenilir ve 30 yaş normal ki neden alınmasın ağzı olan konuşuyor boş ver sen baya ufak gosteriyorsun demek ki avantaj bu şanslısın
Daha demin burada bir soru gördüm kızın biri sormuş ben 24 yaşındayım sevgilim 44 yaşında diye ve adamın 2 çocuğu varmış kızda hamileymiş yani o adamda ne buldu bu kız?
Bayat ekmeği kim alır erkeklerde görünüm çok önemli değil kadınlarda önemli erkek görsel düşünen güzelliğe önem veren varlıklar oldukları için gençleri daha çekici bulurlar çünkü 30 yaşından sonra güzellik azalır
Ablacım yaş değil görünüş önemli 24 25 yaşlarındaki kızları erkekleri görüyorum yemin ediyorum 30 35 görünüyorlar benden büyük görünüyorlar
Yaşından küçük görünen büyük görünen insanlar var tabii 30 yaş üstü bir kadın genç görünüyorsa tercih edilir ama yaşını gösteriyorsa bakmazlar
Yaş konusu toplumsal kalıplarla çarpıtılıyor ama olgunluk tamamen kişinin kendini geliştirme çabasıyla ilgili 🌿 Otuz yaş üstü her birey; birikimi, ne istediğini bilmesi ve hayatı daha sakin görebilmesiyle çok kıymetlidir. Erkeklerin veya kadınların fiziksel görünümünden ziyade ruhen nerede durdukları önemli. İletişimde yaş farkından çok ortak değerler bağ kurdurur 🌸 Sen bu durumu öğrendiğinde kendi hislerinde ve beklentilerinde nasıl bir değişim fark ettin? 💛
Cevap
26Cevap
Kızlar canım çünkü yaşlı erkeğe tamam diyeneler size diyorum malsınız harbiden malsınız ne fikriniz var ne de idealistsiniz bir cacıktan da anlamıyorsunuz ne diyim Allah sonuçlarına katlanma sabrı versin size
Sende erkeksin sırf bu soruyu kadını rencide etmek için sordun
Hemcislerimin zekasız olduğunu biliyordum ama bu kadarinida beklemezdim
Hemcinsmiş senden zekiyim ya sen ona bak bunu anlamamak için senin gibi canım sorar işte
Kızım slk misin ses ataym sana neyini anlamıyorsun kafayı mı yediniz burada aşağılayıcı ne var?
Evet erkekler daha yaşlı durur hele ki genetik ve bakımsızlık vs varsa. Haklısın
40 yaşındayım çıtır kız bulursam evlenşrim. 3ü yaz üstü kadını napim.
Tamam ergen istediğin ilgiyi alırsın en havalı sensin şu an waoow çıtır karı istiyormuş resmen düştük hayran kaldık kralsın sen
Ne alaka bu yorum. Bana ergensin diyip ergence yorum yazman...
Tamam ilgi manyetigi çıtır istiyorsn çok havalısın
Evet 30 üstü ölü yatırım...
Ulan anlamıyor musun kendisini onun bunun altına atmamış anladın mı neyini beğenmiyorsunuz 25 yaş 10 kişiyle yatan nenem gbi gözükeni alirsınız ama
25 yaşındaki kızın 10 kişiyle yatmış olabileceğini savunup 30 yaşındakinin bakire olmasına inanmamı bekliyorsun.
Valla ister inan ister inanma herkes İzmirde İstanbul'da yaşamıyor insan kendini bildikten sonra kimin ne düşündüğü de umrumda değil baysss
Bebeğim sen kendini böyle kandır bir bilsen olgun erkek arayan ne kadar kız var
Ahaha hem özelden laf atıyorlar evde kalmışsın diyince wngelliyorlar. 🤣
Şimdi bunu sana diyen de 22 yaşındaki takipçin mi mesela?
Evet tanışmak isteyen bir bireydi yaşı küçüktü diye kabul etmemistim oda sorun etmiyordu çünkü yaşımı göstermiyordum
küçük gösterdiğimi söylemesi mi?
Bu lafi o demedi ki beb başka yerlerden duydum
Ben zaten nişanlıym yaza düğünüm var ama hala bu muhabbetler yapılıyor buna çok sinir oluyorum
Ben 30 yaş üstü bir kadın ile evlenirim, genellemeye gerek yok.
Valla erkekler kendilerine bakmadan çıtır kıtır olsun diyolar harbiden yaşlarından çok çok büyük gösteriyorlar
Ben 36 yaşındayım
Bakma öyle diyene can sıkmaya da degmez he he de geç
30 yaş üstü erkek alınmaz diye kendimi kapattım. Beni gören 30 sanmaz maks 25
Her kesin her yaşın bir alıcısı vardır takılmayan şu yaş rakamlara
Kim demiş 30 yaş üstü kadınla hayat geçmez alınmaz diye
Sadece 30 yaş üstü değil tüm kadınlar alınmaz zira kadınlar alınacak bir m@l degildir
Bu durumdan çok rahatsız gibisin herkes ister bir şeyler senin genc göstermen bir istisna onu örnek göstermen mantıklı değil
Sizene?
Soru sordun fikrimi söyledim
Tm
Benim için fitse çökmemişse yaş çokta önemli değil
Bence de erkekler çabuk çöküyor ben kendimden genç alacağım moruklar ile işim olmaz
Kızların beklentisi ile erkeklerinki farklı demekki.
kadınlar reddedilmeyi kaldıramıyor gerçekten
Nasil anlamadım?
Alınır neden alınmasın
@Anara__ komik mi?
@Anara__ komikse gül o zaman
@anara__ tüh yazık olmuş
Anca olgunlaşıyoruz ondan 30 dan sonrası makul
biz kadınlar biraz safız ya.
Yaani avantaja cevirmek lazimmbazen
Yani 1 örnekle buna mı vardın
Saçma sapan işler yaşın ne önemi var
Aklın kıt verdiğin örneğe bak
Sus lan
Oo sen yaş geçmiş valla
Çocuk musun laf atmak için yorum yapma soruya cevap ver
Ne alaka laf atmıyorum olan bu
Herkesin nasibi farklıdır buna sen yorum yapamazsın bende biliridm götümü vererek adamları nikah masasına getirmeyi
Ne alaka herkes vermiyo
Aynen
30 yaşındasın mantığın bu mu
Okuman yok mu senin?
Sebep
30 yaşında olduğumu nerde demisim ben
Ha 27 ha 30 ne fark eder
Harbiden çok yoruyorsunuz ciddi söylüyorum Allah size akıl vermiş lütfen kullanın
İşine gelmediği için kullanmamış sayılıyoruz yoksa gayette kullanıyoruz
Aynen kullandığın o kadar belli ki zeka fışkırıyor böyle bence sen zeka yaşını sorgula olur mu insanların nasibi zamanı kaderi farklıdır herkes 25 olmadan evlenecek diye bir kural yok istesende bazen şeyler olmaz bunu anlayacak kapasiten var mı her kadına mal gözüyle bakıyorsunuz aman yaşı geçmiş bu küflenmistir diye baksan belki benden yaşlı gösteriyorsundur neyin begenmemezligi bu?
Off işte 30 yaş evde kalmış kız sendromu bu, o kadar belli ki jshhsshsh
Allah aşkına defol surdan ergen ergen daha okuduğunu anlamayan asalakla uğraşıyorum
Ya tamam teyzem sakinleş lütfen
Ulan sana yazsam heyecandan elin ayağın dolaşacak hala bana laf atıyor git biraz insanlık dersi öğren komik oluyosn ve istediğin ilgiyi versinler insanlara kudurmuş kpk gbi saldırma
Şimdi yazdıklarımızı baştan sonra tekrardan oku kim köpek gibi saldırıyormuş bidaha karar ver shshshshs
Konuda bağımsız evde kalmış muamelesi yapan sen sana ayyy evet yaaaa yaşımız basimiz geçmiş kimse bizi almaz artık mi diyeyim yani beklediğin cevap bumu embesil
Beklediğim cevap bu değil gerçek bu.. Seni de alacak 40lı yaşlarda biri çıkar elbet üzülme
Tamam ergen sende biraz insan olda belki bir kız seni sever oda beeelki gerçi bu kötü kalplilikle biraz zor ama neyse her maln alıcısı vardır
Kötü kalplilik ne alaka ya
Kalbinin ekmeğini ye bende diyorum sana bunca laf ettin evde kalmış 40 yaş üstü seni alır dedin dediğin her şey karşına çıkar çünkü kalp kırdın kötü kalplisin insanlıktan zerre nasibinizi almamışsiniz
Hshdydysgsh biraz hassas mısın
Hiç kıvırma kardeş ne dediysen karşına çıkar benim evlilik hayatım veya görünüşüm yaşım senin alay konusu olacak malzemen değil kendi içini temizle önce senin sorgulaman gereken şey bu insanların evlilik hayatı değil!
Ağlama lan sabah sabah
👍🏻👍🏻
30 yaşında kadınsın sonra tansiyonun falan yükselecek vicdan yaptıracan bize
tamam
Boyun kaç kardeş?
177 knk
174üm al bu bilgiyi sende kalsın 😃kardescan
Hxhdhshsh 174 kadın mı olur
Yok biz dönmeyiz be hacı
Her yerden eksidesin hshdhdhs cidden üzülmeye başladım
Evet ne yaparsın kanka
Senide dönderek