Arkadaşlar nişanlanalı 1 ay olacak ben kayınpederime kayınvalideme anne baba diyorum kayınpederim kızım falan der sağ olsun ama kayınvalidem demiyor adımı söylüyor ben de bunu bir garipsiyorum yani haklı mıyım garipsemekte acaba
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar nişanlanalı 1 ay olacak ben kayınpederime kayınvalideme anne baba diyorum kayınpederim kızım falan der sağ olsun ama kayınvalidem demiyor adımı söylüyor ben de bunu bir garipsiyorum yani haklı mıyım garipsemekte acaba
Sende ona adıyla seslen, sonra evde tartışın, kocan anasının yanında dursun, sen ağla, evde huzur kaçsın, iş ayrılığa gitsin. Çiyan seni her şeyin başı sensin
İlişkilerin başlangıcında bu tür hitap farklılıklarını garipsemek çok doğal bir his 🌿 Ancak her insanın sevgisini ve yakınlığını ifade etme şekli farklıdır. Kayınpederin daha babacan bir yapıda olabilir, kayınvaliden ise mesafesini ve samimiyetini zamanla kurmayı tercih ediyor olabilir 🌸 Bunu kişisel bir soğukluk olarak görmeyip zamana bırakmak en sağlıklısı 💛 Sence kayınvaliden genel olarak mesafeli biri mi yoksa sadece hitap konusunda mı böyle davranıyor? 🎨
Yo mesafeli değil aslnda hitap konusunda bole
Kayınpederim hiç öyle değildir kızım der
Cevap
5Cevap
Haksızsın bende yengelerime yenge demiyorum mesela öyle alışmışım
Daha bir ay olmuş benimsemesini bekle sıcak davran
Ne desin mahmudmu desin
Kızim diyebili bence ben ona anne diyorum çünkü
Yok aramak değilde dikkatimi cekti sadece
Henüz seni kabullenmemiş🤣
Öff ne alakaya desin senden kaç yaş büyük
İnsan hani bekliyorr yanii sen beklemezmisim