Öz kızım beni teyzesinin kızı olarak tanıyor buna öz annesi olduğunu söylemeli miyim artık bu yüzden yükün taşıyamıyorum?

Öncelikle Kur'an çarpsın bu yaşanmış Bir olaydı Yargılamadan yorum yapacak olanlar yazsın lütfen ben 55 yaşında bir kadının 23 yaşındayken biriyle nişanlıydım ve evlenmeden bir birlikteliğimiz oldu ve sonra bazı sebeplerden dolayı ayrıldık bu birliktelikten Bir kızım oldu onu kendi öz teyzene verdik çocuğu olmuyordu kızım 32 yaşına geldi tabii ki o da hiçbir şey bilmiyor benim başka bir evlilikten iki kızım var onların babasıyla da yıllar önce boşandım öncelikle büyük kızıma ve diğer kızlarıma onların kardeşleri olduğunu söylemeli miyim birbirlerini tanıyorlar kızların birbirini kuzeni olarak biliyor ara sıra gelip giderler çocukken beraber oynarlardı teyzemle de belirli olaylardan dolayı kesin konuşmuyorum doğal olarak kızımı da göremiyorum ama artık bu vicdan özgür'ü taşıyamıyorum ona her şeyi söylesem mi

Öz kızım beni teyzesinin kızı olarak tanıyor buna öz annesi olduğunu söylemeli miyim artık bu yüzden yükün taşıyamıyorum?