10 gü

Ailem özel hayatıma saygı göstermiyor, telefonumu karıştırıp bana şiddet uygulamaları haksızlık değil mi?

Ailem benim özelime şimdiye kadar hiç saygı göstermedi kardeşlerim benden habersiz telefonumu karıştırıp özelimi anneme söylediler babama söylediler bu özeldir insanın yazıştığı yazılar fotoğrafları. Ben onların hiçbir şeylerine karışamazken onlar sırf erkek oldukları için her şeye bakma hakları oluyor. 3 yıldır telefonumu vermiyor babam annemin telefonunu alıp bakıyorum bakacağım yerlere. Üstelik yalnız bakmadılar da bir de zorla hocaya götürmek için annem erkek kardeşim dayak attı. Annem saçımı tuttu sürükledi beni gözümün altına yumruk attı. Çok acılar çektirdiler bana. Berbat insanlar. Kolum kırıldı annemden kaçacağım derken omzum kırıldı. 12 çivi takıldı. Sonra beni odalarda kovaladı annem yine camdan aşağı düştüm cama çıktığımla düşmem bir oldu belim kırıldı ayak bileğim parçalanmış ayağım şimdi topal. Tek arkadaşım dostum kimsem yok bütün bu sıkıntılara rağmen. Ne zaman acım biter bilmiyorum.

Ailem özel hayatıma saygı göstermiyor, telefonumu karıştırıp bana şiddet uygulamaları haksızlık değil mi?