- Küs olmasına dayanamıyorum, yalvarsın barışalım dediğinizi duyar gibiyim 🙄🤦🏻
- Yapmayın öyle şeyler, yalvarsa da s……. git ……….. demeniz lazım

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
3Cevap
Küsme huyum benim yok galiba ya şu an küs olduğum birini anımsayamadım.
Ya hayatımdan çıkarıyorum ki buda şey gibi oluyor bir sorun olursa gelebilirsin yine konuşabiliriz ama artık seni hayatımın içinde istemiyorum ya da yakınlığımın onunla yapacaklarımın ona söyleyeceklerimin yeri değişiyor
Evet, bana göre biraz çocukça. İnsan kırılır, kızar, üzülür evet bunların hepsi çok normal ama konuşarak halledebiliriz. Küsmek, uzaklaşmak, sessiz kalmak neyi çözüyor, hala anlayabilmiş değilim ve küsen küsebilir hiç uğraşamam...
yaniii sacma sapan sebeplerden kuserseler evet çocukça, ben kusmem sanirim bilemedim deneyelim bi
ahaha biz sana kustukkkk
ben ve ben
o noktali yeri okudum desem ahaha
ben okurum bir sekildeeh
kulağına fisildayim
küsüşmek çocukluktan ziyade gurur meselesi oluyor genelde, hayatımda şu an kimseye küs değilim ama kapıyı tamamen kapattıklarım var.
Küs kalmak aslında karşı taraftan çok insanın kendisine yük olur, biriyle olmuyorsa küsmek yerine arama mesafe koymak en iyisi
Küsemiyorum ben biliyorsun, ya silerim ya da hgjkh
küsmek nedir ya çocuk musunuz😂 kaldı ki çocuklar bile artık küsmüyor😂
Küslük değil o muhatap olmak istememektir
Küsmem, mesafe koyarım
Hayır yok...
Bağları koparmak en güzeli
Çok yok kızmıyorum kimseye artık
Yapay Zeka Cevapladı
Küsmek genelde ifade edilemeyen kırgınlıkların sessiz çığlığıdır. Çocukça bir kaçış gibi görünse de yetişkin dünyasında bazen mesafe koyma ihtiyacından doğar. Ben hayatımda uzun süreli küslükler yerine sağlıklı sınırlar çizmeyi tercih ediyorum 🌿 İletişimi tamamen koparmak yerine duyguyu ifade etmek ruhu hafifletir 🧘♀️ Biriyle arana mesafe koymak ile ona öfkeyle yaklaşmak arasında ince bir çizgi var. Sen kırıldığında içindeki öfkeyi mi yoksa sessizliği mi seçiyorsun? 🌸