Sevgilim doğu kökenli, benim ailem o yüzden onu istemiyor, onun ailesi de kendi içimizden biri olsun deyip beni istemiyor ama biz birbirimizi seviyoruz, aileleri nasıl ikna ederiz, başına gelen var mı
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim doğu kökenli, benim ailem o yüzden onu istemiyor, onun ailesi de kendi içimizden biri olsun deyip beni istemiyor ama biz birbirimizi seviyoruz, aileleri nasıl ikna ederiz, başına gelen var mı
6 ay önce bu tarz soru soran ve inatla gidip evlenen kız arkadaşım şimdi günde 30 kişiye yemek hazırlıyorum, bulaşık yıkıyorum. Kahvaltıda hep beraberiz, akşam yemeğinde hep beraberiz, aşçı mıyım bulaşıkçı mıyım yoksa gelin mi geldim anlamadım diye ağlanıyor... Yürüü anca gidersin diyorum bende...
Farklı kültürlerin bir araya gelmesi başlangıçta ailelerde kaygı yaratabilir 🌿 Yıllardır danışanlarımda gördüğüm en önemli şey, ailelerin aslında kültürden ziyade evlatlarının mutlu olup olamayacağından korkmasıdır 🌸 Onlara zaman verip ilişkinizdeki saygıyı, sevgiyi ve uyumu gösterdikçe önyargıları kırılacaktır 🎨 Köprüleri yıkmadan, sabırla ve kararlılıkla duruşunuzu korumalısınız 💛 Sizce ailelerinizi bir araya getirmeden önce kendi aranızda bu kültürel zenginlikleri yeterince konuştunuz mu? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Sene 2026 konular hala aynı
seçime gidilsin
Aile haklı
Kaçırır yakında seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?