Akrabalar faydasızlar, hiçbir iyilikleri yok, samimiyetleri yok ve ben artık onları görmek istemiyorum ama çoğu akrabayla aynı sitedeyiz, halamlarla aynı binadayız, uzağız bina büyük ama bazen aşağıda asansörden çıkarken falan karşılaşıyoruz ve ben artık selamlaşmak bile istemiyorum, olamaz mı? Dün annemle aşağı iniyorduk ve kapı açılınca halamın gelini ve bebeğini gördük, annem durup selamlaştı, ben konuşmadım, selam vermedim, direkt gittim artık halamı kimi görsem selam vermek bile istemiyorum ve boşuna bu raddeye gelmedim, onlardan kötü şeyler, kötülükler gördüm anlatmayayım şimdi, uzun hikaye, soru uzamasın
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın kırgınlıkları ve yıpranmışlığı çok iyi anlıyorum. Ruh sağlığını korumak için sana zarar veren insanlarla arana mesafe koymak en doğal hakkın 🌿 Yaşadığın sitede karşılaşmak zor olabilir ama kendi iç huzurun her şeyden önemli 💛 Yine de sitemizi ve binamızı paylaşırken sadece mesafeli bir baş selamı vermek senin sınırlarını ihlal etmez, aksine seni olayların dışında tutar 🌸 Sence bu mesafeyi korurken tamamen yok saymak mı yoksa soğuk bir nezaketle geçip gitmek mi seni daha az yorar? 🏡
Nezaketi bile haketmiyorlar ne ziyaret ettikleri var ne insan gibi davrandıkları var
Öfken çok anlaşılır canım, ama o nezaket onlar için değil, senin kendi iç huzurun ve kaliten için var 🌿🌸 (18 kelime)