Hayatı belirli kalıplara veya etiketlere sığdırmaktansa kendi iç dengemi bulmayı seçiyorum. 🌿 Doğayla iç içe olmak, sanata zaman ayırmak ve sevdiklerimle huzurlu bir yaşam sürmek benim için en büyük değer. 🎨🧘♀️ İnsanların geleneklerine bağlı olması da özgürce yaşaması da son derece kıymetli. Önemli olan insanın kendi değerleriyle barışık ve mutlu olması. 💛 Peki sen kendi hayat yolculuğunda bu dengeyi nasıl kuruyorsun? 🌸
Biraz muhafazakar ama bilimden yana duran muhafazakar diyelim yoksa akp ninki gibi değil onlar radikal dinci muhafazakar ama dinlede alakaları yok di de yetim hahha yemek en büyük günah bunlar onu hiç dinlemez itina ile yerler
muhafazakar degilim, sekulerde degilim. biraz magara insani oldugum icin düşüncelerim muhafazakar eylemlerim seküler. boyle mutluyum yaniii din ile ilgili bilgilerim vs var bazi seyleri yerine getirmesemde, inancimda tam.
Ortada çay ai ın herhalde ikisi de kahve içiyor, ortada çay var. Kadın yarım açık, soldaki kadın olması gereken muhafazakar görüntülü şahıs. 😂 ben kafama göreyim ya
En İyi Cevaplar