Şucu bucu olmaktna ziyade Dünya ahiretin tarlasıdır sekülerlikten kasıt dünyevileşmnekse bu dinsizliktir sekülerlik sadece bir devlet düzeni olarak algılayan bir zihniyet söz konusu değildir islam a göre insanlar hem dünya hem ahiret hayatı için çalışmalıdır
içki hiç içmedim sigara da içmiyorum gerçi muhafazakar yetiştirildim çevrem ailem öyle ama içki içen ortamlara ayak uyduruyorum içebilirler kendi tetcihleri eleştirmem akılları var seküler ne bilgim yok
Muhafazakarlığa son derece karşı olsam da kendimi sekuler ya da bir başka bir şey olarak tanımlanam. Ben kendimi bir sınıfın içine sokmaktan hoşlanmıyorum, kendime özgüyüm diyelim.
Yani bilemedim asla muhafazakar olmadım, hiç bir ortamada ayak uydurmam kendi kabuğuma çekilirim, seküler ne hiç onu da bilmiyorum ben kendi halimle kendi doğrularımla yaşayan birisiyim
Ne aşırı seküler ne de aşırı muhafazakar. Ortasındayım ortama göre ayak uydururum ama gidip bile isteye harama da bulaşıp durmam. İkisini dengede korumaya çalışıyorum
Ülke 23 yıldır sizin gibiler yüzünden bu esaret altında. din iman Allah kitap diyerek ülkeyi bitirdiler bugün bu haldeysek tek sorumlusu muhafazakar kesimdir
Edit: Hatta Antimuhafazakarim lafı hiç eğip bukmeye gerek yok Muhafazakarlık bir tercihtir eyvallah ama sırf birisi namaz kılıyor, cumaya gidiyor diye oy vermek düşük IQ göstergesidir bu tip primatlara saygı duymuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
İkisi de değil ben araftayım :D
Şucu bucu olmaktna ziyade Dünya ahiretin tarlasıdır sekülerlikten kasıt dünyevileşmnekse bu dinsizliktir sekülerlik sadece bir devlet düzeni olarak algılayan bir zihniyet söz konusu değildir islam a göre insanlar hem dünya hem ahiret hayatı için çalışmalıdır
içki hiç içmedim sigara da içmiyorum gerçi
muhafazakar yetiştirildim çevrem ailem öyle
ama içki içen ortamlara ayak uyduruyorum içebilirler kendi tetcihleri eleştirmem akılları var
seküler ne bilgim yok
Muhafazakarlığa son derece karşı olsam da kendimi sekuler ya da bir başka bir şey olarak tanımlanam. Ben kendimi bir sınıfın içine sokmaktan hoşlanmıyorum, kendime özgüyüm diyelim.
Yani bilemedim asla muhafazakar olmadım, hiç bir ortamada ayak uydurmam kendi kabuğuma çekilirim, seküler ne hiç onu da bilmiyorum ben kendi halimle kendi doğrularımla yaşayan birisiyim
Ne aşırı seküler ne de aşırı muhafazakar. Ortasındayım ortama göre ayak uydururum ama gidip bile isteye harama da bulaşıp durmam. İkisini dengede korumaya çalışıyorum
şu an Türkiyede ne sekülerlik var nede muhazakarlık o yüzden birisi bana ben sekülerim veya muhazakarım diyince ciddiye alamıyorum
o zaman Trakya topraklarına gelmelisin
Solcu mu sağcı mi da ulke
Muhafazakar mi diğerleri mi ye döndü:))))
ya da jan janli ismi ile seküler:)
Konusuna göre değişir. İkisininde ortasında kalıyorum.
Yanlış batılılaşmaya karşıyım. Bağnazlığa, yobazlığada karşıyım.
her şey dozunda güzel
tasavvufi ateizm gibi ama daha cok bi tanrinin varligini/yoklugumu umursamiyorum tam mereye den geliyor
qrada kalip sekulerlige yakin olup kalbten gelen birsesle de muhafazakarlik arasinda kalan kadınım
O nasıl oluyir
Bence güzel bir şey değil bu durum. Senin için birini seçsen daha iyi olur
Muhafazakar olamam ya ama çok seküler de değilim ortasında bir yerdeyim
kişiliğime karakterime ters olan hiç bir ortama ayak uydurmam
Alkol içmeyen insan kaldı mı? Kaldıysa dökeyim hemen
selam ben muhafazakar ailenin seküler çocuğu
Ben içmiyorum alkol 😂 muhafazakar tarafım daha baskın sanırım 😂
Hiçbir ortama ayak uydurmam keyfime göre zaten pek insan sevmem.
Muhafazakarim ama içimde ukte kalan vok şey var ah ah yaşayamadım hiç sevgilim olmadı bı kızla konuşmak ona dokunmak nasıl bı duygu acaba
Ülke 23 yıldır sizin gibiler yüzünden bu esaret altında. din iman Allah kitap diyerek ülkeyi bitirdiler bugün bu haldeysek tek sorumlusu muhafazakar kesimdir
Ne alakası var kardeşim onlar dini alet edenler ben dini niye alet edeyim zaten hiç sevgilim olmadı diyorum bak hiç bı kızla konusmadim haram diye
Kimi zaman muhafazakar kimi zaman seküler arası gidip geliyorum bazen ikisi aynı anda ağır basınca eror veriyor
Muhafazakarim ya. Ama herkesin muhafazakarlik algisi farkli iste.
Bir İranlı olarak sekülerliğin kıymetini biliyorum. Sekülerim.
Muhafazakarım biraz ya skjfjd
Seküler yapıda çağdaş biriyim
Her ortama ayak uydurmaya çalışıyorum.
En kendimi bulamadım a bacım
Her ortama uyum sağlarım
Beni biliyorsun zaten. Sekülerliğin zirvesi.
Özgür, çağdaş, bağımsız, yerine göre.
Ortama ayak uyduran
Dinimi kendi içimde yaşarım. Dışarıda sekülerim
Trakyalıyım. . p
Valla ben kendimim
Kendimi bilen birisiyim
Muhafazakar değilim ama dindarim
Her ortama ayak uyduran
Seküler + Feminen
Yerine göre ikisinden de diyelim.
nerede hangisi olacağımı bilirim
Sapına kadar sekuler:))
Edit: Hatta Antimuhafazakarim lafı hiç eğip bukmeye gerek yok Muhafazakarlık bir tercihtir eyvallah ama sırf birisi namaz kılıyor, cumaya
gidiyor diye oy vermek düşük IQ göstergesidir bu tip primatlara saygı duymuyorum.
Bulunduğum ortama göre nasılsam öyleyim
Ya ben tam görseldeki açıklamayım maalesef 😂
Saygılı ama bir o kadar ortama uyan biriym
Seküler.
Kendimi etiketlemiyorum. Buyum suyum diye
Ortama ayak uyduramam ortam bana ayak uydursun.
seküler
Kendıme müslümanım
Muhafazakarım
muhafazakar
herm ortama ayak uydururum
Sekülerim
İkisinin ortası
Her ortama ayak uyduran
Orta şeker
Sekuler
Ortası
Liberalim