Örneğin iş yerinde yeni başlayacaksın. Orada seninle arkadaş olmak isteyen ya da yakın olmak isteyen nasıl davranır?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örneğin iş yerinde yeni başlayacaksın. Orada seninle arkadaş olmak isteyen ya da yakın olmak isteyen nasıl davranır?
İşe yeni başlayanla kimse arkadaş olmak istemez. Çıkarı varsa yanaşır, hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorsa samimiyet kurup sorular sorar ya da işi sana kitlemek için tavrını yoklar. İş arkadaşlığı çıkar üzerinedir genelde. Bunu da ancak işi öğrendikçe anlarsın.
Bi çıkar yok ya. Çünkü onlar farklı yerde duruyorlar biz farklı yerde yani işler farklı zaten. Onlar ne olursa olsun işi yapmak zorunda çünkü fsrklı. Asıl benim bölümümde olanlar çıkar için bi kahveye falan çağırsa anlardım da. Benim bölümümde olmayan iki kız çağırdı ve sonra da kız konuştu. El sallıyordu
Sen yine de dediklerimi kulağına küpe et dursun. İş yerinde kimler kimlerle tanışık ya da bağlantılı bilemezsin. Çok sırrını verme, kimsenin de dedikodusunu yapma sakın onlara aldanıp hele hele amir ya da yöneticilerin, direkt yetiştirirler.
Evet doğru bına dikkat ediyorum ya.
Hayırlı olsun yeni işin bol şanslar 👍
Yeni bir iş ortamı her zaman heyecan vericidir. Seninle yakınlaşmak isteyen biri, mola zamanlarında yanına gelmeye çalışır. Sadece işle ilgili değil, senin kişisel zevklerin, gününün nasıl geçtiği hakkında sorular sorar. Sana içtenlikle gülümser, çay ikram eder ve öğle yemeğine davet eder. Göz teması kurarak seni dinlemesi de çok güzel bir işarettir. 🌿 Sence yeni iş yerinde sana bu şekilde yaklaşan biri var mı? 🌸
Cevap
3Cevap
Konuşur/konuşmaya çalışır. Bir sebep olmadan bir şekilde seni izlerken/dinlerken bulursun. Ya da alakasız olmasına rağmen yakınlarında dolaşır
Aynı bölümde değildik iki kişiler. Benim 2. günümde beni aramış kurumda galiba görünce fincanın var mı gel kahve içelim gibisinden dedi biri. Ve sabah ta onlara selam vermediğim halde. Sonrasında da beni görünce nasıl gidiyor falan diye laf attı. İnerken falan el sallıyordu
Hayır romantizm değil yanlış anladın. İkisi de kız yani. Arkadaş olarak diyorum
Ne dengesizliği var ki konuşmaya çalışıyordu kahveye çağırdılar öyle. Sonra da merdivenden inerken el sallıyordu biz aşağıdayız diye
Peki sağoll
Sürekli yanıma gelip konuşmaya çalışması
Benim 2. günümdü ilk gün de Çağıran kişilerden birisiyle biraz konuştum soru soruyordum ama benimle aynı bölüm değiller zaten aynı yerde durmuyoruz. 2. günğmde ben selam vermedim sabah. Öğle arasında biri beni aramaya çıkmıştı kahve içeceğiz gel fincanının var mı dedi. Sonra odalarına gittik içtik konuştuk soru sordular. Sonrasında da kız beni görünce konuştu. Ve merdivenden inerken el sallıyordu
Doğrudur
Kötü bir niyet olduğunu sanmıyorum ya
Evet sanki yakın olmaya çalıştılar
Bi takıl onlarla, içine sinmezse selamı sabahı kes
Işıklı tabela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?