Trendyol'dan 33 bin olan buzdolabını gösterdim, sinirlendi, bir sürü laf etti, evdeki buzdolabına saldırdı, psikopat. Eşyalara zarar verme dedim, kalktı yatırdı, beni boğmaya çalıştı, ağzımı kapattı. Ben kendimi savunmaya devam ettim, benim ne suçum var dedim. Bavulunu topla Ankara 'ya (ailene) git dedi, gidemem dedim. Seni boşayacağım dedi. Hem kavga gören benim, şiddet gören benim, yine evden kovulan benim. 1 ay sonra sınavım var, kafam çok kötü olacak diye istemiyorum gitmek. Bir de araba benim üstüme ama ehliyetim yok. Demem o ki boşanmak istemiyorum. Ama acı da çekiyorum, çok zor durumdayım, canım acıyor, içim acıyor, geceleri titreyerek uyanıyorum, kötü etkileniyorum ama gidemiyorum... Ne olacak bilmiyorum.
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Çok üzgünüm, yaşadığın bu durum asla kabul edilemez bir ev içi şiddet örneği 💔 Hiçbir gerekçe sana fiziksel ve psikolojik zarar verilmesini haklı çıkaramaz. Şu an hissettiğin korku ve güvensizlik çok doğal 🌿 Kendini korumak için öncelikle güvenli bir alan yaratmalı, yakınlarından veya profesyonel destek hatlarından mutlaka yardım almalısın. Kendi can güvenliğini her şeyin üstünde tutmalısın 💛 Şu an etrafında sana gerçekten destek olabilecek, yanında hissettiğin kimse var mı? 🌸