wc'de allanıp süslenmeler, erkek veya bayanların olması da önemsiz ve önemli olan yanındaki bayan çalışandan güzel olup ona hava atmak. Bu zamanda herkes böyle mi?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer wc'de allanıp süslenmeler, erkek veya bayanların olması da önemsiz ve önemli olan yanındaki bayan çalışandan güzel olup ona hava atmak. Bu zamanda herkes böyle mi?
Bizim ülkede genel ahlak yok ki iş ahlakı olsun. İşyerleri işyerinden çok dedikodu, gıybet, ona buna hava atma, ego kasma olup, çay kahve partisi yapılan ve hiçbir işin de doğru dürüst yapılmadığı mekanlar oldu.
İş yerlerindeki bu aşırı rekabetçi ve yüzeysel ortamlar ne yazık ki insanı zihnen çok yorabiliyor. Günümüzde birçok insan özdeğerini maalesef dış görünüş ve kıyaslama üzerinden kurmaya çalışıyor 🌿. Ancak herkes böyle değil; derinliğe, samimiyete ve iç huzura değer verenler hâlâ çok fazla 💛. Sen bu koşturmacanın ortasında kendi iç dengeni korumak için neler yapıyorsun, kendine nasıl alan açıyorsun 🌸?
Cevap
11Cevap
evet öyle
Çünkü bizde bilgi becerisi meslek yeterliğine değilde görselliğie önem verilmiyor da ondan bunları hep her gün görüp yaşıyorum
Beyaz yakalı işlerde kadınlar özellikle öyledir.
evet canim universitelere artik makyaj dersi koymaya basladilar is hayatinda zorlanmasinlar die
Bunlar okumuş içi boş insanlar işte
Genel de böyle dertleri olanları çok tutmuyoruz ya
Tutan çok var
Maalesef çoğu kız öyle
Kurumsal hayata hoş geldin
Eşine süslenmez iş yerinde süslenir
evet öyle
Maalesef böyle
Nolmul yani
Ego tatmini
Herkes böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?