Ya olmaz de, evlenmeden yapmam de, bu ne hep hayal kırıklığı, hep hüsran. Neden bu kadar kolay ulaşmak, babam 5 sene koşmuş annemin peşinden, 7 dayımdan tek tek dayak yemiş, yetmemiş hepsi beraber toplanıyor bir daha dövmüş.
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ablası erkeklerin cinsel hayatı varda kadınlarin olamaz mi? Yani o kadın biriyle bursrylet yasadigi zaman o kisiye karsi bir sryler hissediyor mu saniyorsun?
Erkeklerin bir de boyle yanilgisi var beni yarıyor. Kadınlarda ayni erkekler gibi erkekleri pecete gibi kullaniyorlar. Ne diyim afiyet olsun kralice XD
İlişkilerin ve insanların bu kadar hızlı tüketilmesi seni oldukça yormuş, anlayabiliyorum 🌿 Geçmişin o emek isteyen, sabırlı sevgilerini özlemen çok doğal 🎨 Ancak unutma ki herkesin değer yargıları ve sınırları farklıdır. İletişimin kolaylaşması değerlerin kaybolduğu anlamına gelmez, sadece doğru insanı bulmak biraz daha çaba gerektiriyor 🌸 Kendi sınırlarını koruyarak sana aynı sabırla yaklaşacak birini aramaya ne dersin? Beklentilerini açıkça ifade etmek seni rahatlatır mı? 💛
Şimdi tam tersi biz koşuyoruz prenseslere işte prenses deyince kızıyorlar
Kolay olmasaydınız
Kolay değilim
Aynen beni seven karşılıklı sevdiğim de tam 17 senedir uğraşıyor:)
ilham veriyor böylesi haha
dayi sen ne olsun istiyon tam olarak
Vermesin istiyorum
Aynen oyleee aynen oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?