Eskiden kızlar kendini ağırdan satardı, bu dönemde hangi kıza yürüsen kucağına atlıyor neden kızlar bu kadar kolay hale geldi? Bu zamanda abaza olanlar ayrı bi trajedi onlar kızlar zor falan diyolar ciddiye almayın.
Bazı hem cinslerim kolay oldukları için sağolsunlar ağırdan satınca erkek senlemi uğraşıcam diyip o kızlara gidiyor ağırdan satanlarda erkeklerden uzaklaşıyor...
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsi öyle ya s. ikilmeyecek kız yok bu zamanda evli genç kızlarla bile yatiyorum
Uslübün çok iğrenç!!! Bende bu devirdede peşkeş çeker bütün erkekler diyip erkekler p*zev*nk diyim mi hem onun bunun namussuzluğuna ortak ol ama sen sütten çıkmış ak kaşık ol sonrada böyle hadsizce konuş...
Bende bakire erkek bulamıyorum o zaman sen kadınlarla o yaptığın işi kadına sadece mal edemezsin o kızlardan daha aşağısın. sanki sen zina yapmıyorsun sen evli biriyle terbiyesizlik yapıyormuş gibi kadınları sorguluyorsun bırak düzgün erkek sorgulasın sana kalmadı
Herkesin doğrusu vardır tabi sana doğrudur bana yanlış olabilir. Ams hani bu kızlar kalpten istemiyo lar seni lafına bakılırsa hani diyorum kolaylıktan bahsetmenin manası yok bu konuda diyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı hem cinslerim kolay oldukları için sağolsunlar ağırdan satınca erkek senlemi uğraşıcam diyip o kızlara gidiyor ağırdan satanlarda erkeklerden uzaklaşıyor...
Hepsi öyle ya s. ikilmeyecek kız yok bu zamanda evli genç kızlarla bile yatiyorum
Uslübün çok iğrenç!!! Bende bu devirdede peşkeş çeker bütün erkekler diyip erkekler p*zev*nk diyim mi hem onun bunun namussuzluğuna ortak ol ama sen sütten çıkmış ak kaşık ol sonrada böyle hadsizce konuş...
Yahu ben g. öte g. öt diyorum popo demiyorum sen ona takıldın
Bende bakire erkek bulamıyorum o zaman
sen kadınlarla o yaptığın işi kadına sadece mal edemezsin o kızlardan daha aşağısın. sanki sen zina yapmıyorsun sen evli biriyle terbiyesizlik yapıyormuş gibi kadınları sorguluyorsun bırak düzgün erkek sorgulasın sana kalmadı
Ben sorgulamadım işime geliyor herkes bol bol seks yapsın ülke daha rahat olur
Dostum muhtemelen hayatında kimseyle yatmadın bile... Böyle şeyler yapma gerçekten tecrübeli olanlar anlar hemen
Tabi elimi bile s. ikmedim
Yok elini çok sikmişsindir. İkimiz de biliyoruz
Yok abi meme bile görmedim
Orası muhakkak
Kardeşim isteyen insan istediği için zor davranmaz karakteri zor olabilir o ayrı. Ama istemiyosa seni takmaz sen de sanırsın zor biri :)
hiç takmayan görmedim s. ikmem için yalvaranlar oluyo
Yani demek pek adam akıllı tiplerle ilgilenmiyosun çok şey bekleme hani😄 sen neysen ilgilendiklerin de pek farklı değil.
Yani öyle düşünüyorum
adam akıllı tip nasıl oluyo
Herkesin doğrusu vardır tabi sana doğrudur bana yanlış olabilir. Ams hani bu kızlar kalpten istemiyo lar seni lafına bakılırsa hani diyorum kolaylıktan bahsetmenin manası yok bu konuda diyorum :)
bişey anlamadım ben s. iker geçerim gerisine karışmam
Kardeşim niye kolaylık zorluk arıyon madem
Sen ne anlatiyon yav
Bana niye kimse bakmiyor o zaman
Malsındır
Degilim kizlar alfalara bakiyor cunku
Malsın mal
Hani alttaki kiz tersliyor seni hani kolaydi 😀
Geri. zekali gizliyim sanaldayız
Tm gizli olmadan sor bi dahakine bakalim duscek mi sanalda da bulan buluyor
Senin gibi asosyal mallar sanaldan uğraşır
Napayim ortamim yok mk üni de bitti
G. ötünü s. iktir
Baban degilim 😂
Kaynak neren
Kendim her mekânda selam verdiğim hatunu haftasına seviyorum
İnandık
Gel senide seveyim anlarsin
Yalan söylediğin şunu demenden belli. Defıl ahahahahah
Defol*
Sikmem korkma
Annene de aynısını demiştim ama olmadı maalesef, sen doğdun. :(((
Hayatım agresif olma
Senin karşına cıkanlar öyle demekki
Ne alaka si. ktirmeyen kız mi kaldı artık bakireyim diyeni g. ötten sikiyom veya oral yapiyo
Herzaman kolaydı
10 sene önce böyle değildi