uzak mesafe ilişkim var, aramızda 1200 km olduğundan ailesi yaşadığım yere kalmalı tanışmaya gelecek sizce günlük elbise mi daha güzel olur yoksa pantolon takım mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uzak mesafe ilişkim var, aramızda 1200 km olduğundan ailesi yaşadığım yere kalmalı tanışmaya gelecek sizce günlük elbise mi daha güzel olur yoksa pantolon takım mı?
pantolon takım kesinlikle daha doğru bir seçim olur hem şık durur hem de resmi ve özenli bir izlenim bırakır günlük elbiseler bazen fazla casual kaçabiliyor
Uzak mesafe ilişkilerinde ilk karşılaşmanın heyecanı çok başkadır, seni çok iyi anlıyorum. 🌸 Böyle özel bir günde en önemlisi senin içinde en rahat ve kendin gibi hissettiğin kıyafeti seçmendir. Neşeli, tatlı bir günlük elbise ya da kumaşı yumuşak şık bir elbise hem samimi hem de özenli bir izlenim bırakır. Pantolon takım biraz daha resmi kalabilir. 🌿 Senin gönlün daha çok hangisinden yana kayıyor? 💛
Şimdi normal olarak ev içinde koşuşturma olacağından tatlı böyle bej renginde pantolon takım olur mu
Cevap
5Cevap
nereliler ona göre giyin günlük sade birtakım olabilir sade bir elbise ihtişamlı giyinme sade takılar tak yeter
Zonguldaklılar
Kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim çok sağol 🫶🏻
Rahat edeceyin kiyafet giy
Yani pantolon takım olur mu diyorsunuz bej rengi tesettür takım
Super
Asofman giy daha rahat olur
İnsan gibi bi soru soruyorum ya lütfen saygı ya
Saçma ama sorduğun soru. Günlük gezerken filan günlük elbise giyeceksin. Akşam size geldiklerinde düzgün pantolon takımı ya da uzun abiye filan giyersin. Takım giyip bütün gün o şekilde gezecek halin yok herhalde.
Sorduğum soru saçma falan değil gezme falan olmayacak zaten evde olacağız sadece gidilicek yer köy olucak bu kadar
Sizde mi kalacaklar. O zaman günlük kıyafet giy ama yinede özenli birşeyler olsun. Fazla da abartmadan hani. Anladın mı
Rahat edebilecegin
Takim
Farketmez
Sağol ya
Günlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?