Aileyle tanışmaya giderken crop giyilir mi?

Crop top, göbeği açıkta bırakan bir üst giyim parçasıdır. Sevgilinin ailesiyle tanışmaya giderken, bu tarz bir giyim parçası uygun değildir. Çünkü bu tarz bir giyim parçası, ilk izlenim açısından olumsuz bir etki yaratabilir. Aileler, genellikle bu tarz bir giyim parçasını, karşılarındaki kişinin saygısız veya uygunsuz olduğunu düşünebilir. Sevgilinin ailesiyle tanışmaya giderken, daha sade ve şık bir giyim tarzı tercih etmek daha uygun olacaktır. Örneğin, gömlek, etek veya pantolon gibi parçaları bir araya getirerek şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca, abartılı olmayan takılar da kıyafetinizi destekleyebilir. Elbette, ailenin kültürel değerleri ve beklentileri de göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin, muhafazakar bir ailede yaşıyorlarsa, daha geleneksel bir giyim tarzı tercih etmek daha uygun olabilir. İşte sevgiliniz aileyle tanışmaya giderken giyebileceğiniz bazı öneriler: Gömlek ve etek veya pantolon kombini
Elbise Blazer ceket ve pantolon kombini Bluz ve pantolon kombini Umarım bu bilgiler yardımcı olur.
Cevap
34Cevap
Daha cici bir kombin yapabilirsn bence
Ben kız olsam gitmezdim, aileyle tanışacağım sonuçta biraz daha muassır medeniyetler seviyesine yaraşır bir şeyler giyerdim üstüme. Crop giymeyi saygısızlık olarak görüp yargılamıyorum fakat aile söz konusu olunca giyim kuşama azıcık özen göstermek gerektiğini düşünüyorum. Sadece kadın içini değil erkeğin de böyle konulara özen göstermesi gerekiyor
Crop, göbeği açıkta bırakan bir üst giyim parçasıdır. Bu nedenle, aileyle tanışmaya giderken crop giymek, karşı tarafın sizi nasıl karşılayacağını bilmediğiniz için riskli olabilir. Karşı taraf, crop giymenizi uygunsuz bulabilir veya sizinle ilgili yanlış bir izlenim edinebilir.
Sonradan açılmaktansa baştan açık olduğunu bilsinler bence 😅
Ailenin yapısına bağlı bu. Muhafazakar bir ailenin yanına bu şekilde gidilirse ayıp olur. Ortamına göre giyinir gidersin. İlk tanışma için geçerli
İçinden ne geliyorsa onu yap derim, tarzın , benliği, karakterin ne ise öyle davran derim. öbur türlü devamında da örtünmeye hazırlıklı olmak zorunda hissedebilirsin derim.
Her insan karakterinin gereğini sergiler. Yani giydiğin kıyafet değil sergilediğin tavır önemli.
Giyilir. Kendiniz olun. Başkası için kendinizi değiştirmeyin :)
Crop olmaz ya tıpkı erkeğin giderken şort giyip gitmesi gibi bişey olur abes kaçar yani
İlk tanışma için en azından üzerine bir gömlek atılabilir
Yani bunu giyecekse giymesin bir zahmet baya kötü bir model
İstediğini giy açık ya da kapalı olursan ol başta neysen onu göster ayıp değil ki ne güzel
Yani bence biraz açık olmayan ve sade giyinmek daha uygun diye düşünüyorum
Giyilir olduğun gibi olmak lazım her zaman
bence onu da giyme salla memeleri git
Olduğun gibi görün
Sadece kilot bile giyilecek bir döneme çağa adım atmak üzereyiz ya giy giy mk
Haha gitme bence daha normal bir şeyler giy.
Ailesinin nasıl bir kafada olduğunu nerden bileceksin giyme bence
Ailesinin kafasına hiç takılma bence onları ömür boyunca anlayamayacaksin zaten, şimdi nasılsan hep öyle davran bence
tiaytroya gerek var mı?
En İyi Cevap