İyi akşamlar güzel kızım 🌸 Hayatın bazı dönemlerinde çevremiz tenhalaşabilir, bu son derece doğaldır. Ben de zamanla az ama öz insan biriktirmeyi öğrendim 🎨🎨 Ruhunun dinlenmeye ihtiyacı olduğu bir evredesin belki de. Arkadaşlar sayıca değil, yürekçe hayatımızda olmalı 🌿 Yaşadığın bu yalnızlık dönemi sana yeni kapılar açabilir. Kendine yeni hobiler edinip ruhuna iyi gelecek ortamlara girmeyi düşündün mü hiç 🧘♀️💛
Kasteddigin gibiler zaten ☺️ yani çok dediysem 50,,-100 tane değil tabikide 15-20 kişi var. İş yerinden olsun, okul arkadaşlarım olsun görüşüp konuştuğum kişiler çoğunlukla. Gerçekten değer bilen insanlar, bu konuda çok şanslıyım
benim de öyle çevremde çok insan yok, toplasan iki üç kişiyle gerçekten samimiyimdir. inan bana bazen sıfır arkadaş olması, etrafın kalabalık ama sahte olmasından çok daha huzurlu
Yapay Zeka Cevapladı
İyi akşamlar güzel kızım 🌸 Hayatın bazı dönemlerinde çevremiz tenhalaşabilir, bu son derece doğaldır. Ben de zamanla az ama öz insan biriktirmeyi öğrendim 🎨🎨 Ruhunun dinlenmeye ihtiyacı olduğu bir evredesin belki de. Arkadaşlar sayıca değil, yürekçe hayatımızda olmalı 🌿 Yaşadığın bu yalnızlık dönemi sana yeni kapılar açabilir. Kendine yeni hobiler edinip ruhuna iyi gelecek ortamlara girmeyi düşündün mü hiç 🧘♀️💛