Aile & Toplum Kaç arkadaşınız var? uussusususususua Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ,, Gerçek arkadaş"Benim böyle gerçekten arkadaşım diyebilecek kimsem yok/ ortam desen 0 Kaç arkadaşınız var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. gerçek arkadaşım yok 1 0 Yorumla
Bronzezanni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kızlar Bir Samimi arkadaş çok ortama girmek istemiyorum sıkıntı oluyor. 1 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Reelde arkadaşlarım çok var yani ama hepsiyle tabiki samimi değilim 2/3 kişiyle samimiyim onun haricinde burada da çok samimi olduğum bir kişi var 1 0 Yorumla
Eren25hemşire Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok karışık benim ya çok insan var flörtğm var hayatım da az olması her zaman daha iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir tane var, 3 tanesi ehh işte 1 1 Yorumla uussusususususua +1 yıl Oda iyi 😅 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl mesleğin yoksa zor 1 1 Yorumla uussusususususua +1 yıl Evet şu an işsizim. Umarım iş bulup ortam kurarım. Yorumla
Jack_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Üzdün 1 3 Yorumla uussusususususua +1 yıl 🥲 Yorumla Jack_99 +1 yıl Arkadaşız artık bro Yorumla uussusususususua +1 yıl Sanal istemiyorum knka Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Edin o zaman 1 4 Yorumla uussusususususua +1 yıl Nasıl yapabilirim bunu 24 yaşından sonra Yorumla terenzi +1 yıl Yaşadığın yerde insanlarla tanış bir topluluğa katıl Yorumla uussusususususua +1 yıl Tek başına mı gireyim o ortama Yorumla terenzi +1 yıl Tabiki öyle daha iyi zaten Yorumla
Gececi25 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl 4 arkadaşız biz mezara kadar 1 4 Yorumla uussusususususua +1 yıl En güzeli 🙏🏻 Yorumla uussusususususua +1 yıl Keşke bende de öyle ortam olsa Yorumla Gececi25 +1 yıl Bizde her şey var her şeyi yaparız ama birbirimize hiç darılmayız Yorumla uussusususususua +1 yıl Ne güzel bende alınanlar çok. Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arkadaş ne demek? 😅 1 2 Yorumla uussusususususua +1 yıl 😁Bilmiyorum bende Yorumla Myystic +1 yıl Tüh, nasıl öğreneceğiz? 😅 Yorumla
burak33_33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 1 tane gerçek arkadaşım var diğerleri bos 1 12 Yorumla uussusususususua +1 yıl Benim o bile yok çok üzücü Yorumla burak33_33 +1 yıl İnsanın kendin kaynaklı bence Yorumla uussusususususua +1 yıl Var sanıyordum. Manita yaptı sonra ne hal hatır sormaz oldu buluşmuyoruz da Yorumla burak33_33 +1 yıl Erkekmiydj kızmiydi arkadaşın Yorumla uussusususususua +1 yıl Kız Yorumla burak33_33 +1 yıl Ayrılınca geri döner sana Yorumla uussusususususua +1 yıl Yok ya nişanlandı evlenir yakında Yorumla burak33_33 +1 yıl Ooo o zaman düğün biyer hayat sıradanlaşir aklına gelirsin onun Yorumla uussusususususua +1 yıl Umrumda değil mesafe koydum Yorumla uussusususususua +1 yıl O kadar moralim bozuktu bir kez olsun yanımda olmadı. Gerçek dost değil iyi gün dostmuş sadece Yorumla uussusususususua +1 yıl İnsta kullanmıyom Yorumla burak33_33 +1 yıl Nasıl konuscaz peki Yorumla
Cnkyn Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç mi 1 2 Yorumla uussusususususua +1 yıl Hiç.. Yorumla Cnkyn +1 yıl Arkadaş ortamımız var illaki ama dost olandan Herşeyi paylaştığımız acıyı tatlıyı gereksizlere yer olmayan Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sadece 1 1 4 Yorumla uussusususususua +1 yıl O bile yok bende Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Olur ya güveneceğin biri çıkar illa ki Yorumla uussusususususua +1 yıl Bu yaştan sonra çıkar mı Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Yaş kaç ki Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Sıfır 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Hiç arkadaşım yok 1 0 Yorumla
ωιтнcℓeαr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl 4 - 5 1 1 Yorumla uussusususususua +1 yıl Çok güzel 🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
gerçek arkadaşım yok
Kızlar Bir Samimi arkadaş çok ortama girmek istemiyorum sıkıntı oluyor.
Reelde arkadaşlarım çok var yani ama hepsiyle tabiki samimi değilim 2/3 kişiyle samimiyim onun haricinde burada da çok samimi olduğum bir kişi var
Çok karışık benim ya çok insan var flörtğm var hayatım da az olması her zaman daha iyi
Bir tane var, 3 tanesi ehh işte
Oda iyi 😅
yakın 1 tane normal arkadaş çok
Kimse yok hepsi menfaat peşin de
mesleğin yoksa zor
Evet şu an işsizim. Umarım iş bulup ortam kurarım.
Üzdün
🥲
Arkadaşız artık bro
Sanal istemiyorum knka
Edin o zaman
Nasıl yapabilirim bunu 24 yaşından sonra
Yaşadığın yerde insanlarla tanış bir topluluğa katıl
Tek başına mı gireyim o ortama
Tabiki öyle daha iyi zaten
4 arkadaşız biz mezara kadar
En güzeli 🙏🏻
Keşke bende de öyle ortam olsa
Bizde her şey var her şeyi yaparız ama birbirimize hiç darılmayız
Ne güzel bende alınanlar çok.
Arkadaş ne demek? 😅
😁Bilmiyorum bende
Tüh, nasıl öğreneceğiz? 😅
1 tane gerçek arkadaşım var diğerleri bos
Benim o bile yok çok üzücü
İnsanın kendin kaynaklı bence
Var sanıyordum. Manita yaptı sonra ne hal hatır sormaz oldu buluşmuyoruz da
Erkekmiydj kızmiydi arkadaşın
Kız
Ayrılınca geri döner sana
Yok ya nişanlandı evlenir yakında
Ooo o zaman düğün biyer hayat sıradanlaşir aklına gelirsin onun
Umrumda değil mesafe koydum
O kadar moralim bozuktu bir kez olsun yanımda olmadı. Gerçek dost değil iyi gün dostmuş sadece
İnsta kullanmıyom
Nasıl konuscaz peki
Hiç mi
Hiç..
Arkadaş ortamımız var illaki ama dost olandan Herşeyi paylaştığımız acıyı tatlıyı gereksizlere yer olmayan
Sadece 1
O bile yok bende
Olur ya güveneceğin biri çıkar illa ki
Bu yaştan sonra çıkar mı
Yaş kaç ki
Yok.
Bir tane var
Sıfır
hiç yok
Hiç arkadaşım yok
4 - 5
Çok güzel 🥹