Beni kandırmak çok kolay ya shsjfkgl altın işin içine girince kabul ediyorum hemen 🤦🏼♀️ aile içi yeni antlaşma imzalandı 😁
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni kandırmak çok kolay ya shsjfkgl altın işin içine girince kabul ediyorum hemen 🤦🏼♀️ aile içi yeni antlaşma imzalandı 😁
Merhaba,
İnanmış gibi yaparım. Ben kül yutmam! 😅 İnsanlar oscarlık oyuncu da olsa ben eğitmenim! 😅 Master yapmış insanım ya! 😅

Sıra beklemece djdjd
Zordur ya bir de şöyle bişey var mesela insanın bir şeye inancı varsa kandırabilirsin en basitinden bir insan kendini güzel bulmuyorsa sen çok güzelsin diye onu kandıramazsın
Tatlı bir zafer kazanmışsın anlaşılan, tebrik ederim 🌸 Meslek hayatım boyunca pek çok insan tanıdım ama beni en çok kandıran şey her zaman içten bir tebessüm ve samimiyet olmuştur 🌿 Maddi detaylar aile içi tatlı pazarlıklara neşe katabilir elbette. Ancak uzun vadede güven veren o sıcak bağ her şeyden daha kıymetlidir 💛 Peki bu yeni anlaşmada seni en çok mutlu eden şey ne oldu 🎨🧘♀️
Cevap
11Cevap
Sana satacağım tarlada gömü var, çil çil altınlar :D
Ben şimdi orayı kazmakla uğraşamam. Ama bence sen yapabilirsin, altın diyorum , çil çil diyorum bak iyi düşün. Peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı ve sadece 10.000 TL :D
:) Bu arada şaka bir yana böyle bir soruyu soran kişiyi kandırmak sanıldığı kadar kolay değildir. Saf gibi görünür ama aslında cin gibidir :) Sadece fark ettirmez
Yine de tarlayı düşünelim bak :D
Estağfurullah canım ile karıştırmadım :) Temiz biri olduğun aşikar.
Tarlayı düşünmene sevindim ayarlarız bir şeyler sen yeter ki he de :D
Rica ederim ne demek gözlemlediğimi söyledim sadece :)
Doğru karar verdin bak pişman olmayacaasın beni dua edeceeesin :D
Beni kandırıp kazıklayabilecek insanı anası doğurmamıştır daha zhxjjsks
Beni kendim bile kandıramam kanmış gibi yaparım öyle değişik biriyim
Beni kandırmak için önce mühendislik projesi hazırlamanız lazım, ben detaydan yakalarım. 😂
Kolay kanarım 🤦🏻
Sevdiğim insanlar ne derse inanırım :D
İmkansuz denemesi bedava
kanmış gibi yaparım
Kandırılmak için enerjim yok
Kanmak istiyorsam kolay dfshgs
Konusuna bağlı
Duruma bağlı
Kolay kanarım hjsjhs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?