Her şeye inanır mısın yoksa acaba mı der şüpheyle mi yaklaşırsın?

Soruma ilham olan sayın @eskilerdenbirkskızı thanks 👻
Her şeye inanır mısın yoksa acaba mı der şüpheyle mi yaklaşırsın?

Soruma ilham olan sayın @eskilerdenbirkskızı thanks 👻
Hayır beni kandırmak kolay değildir hiç bir şekilde. çünkü karşımda ki insana güvenmiyorum hiç bir zaman yani güvenmiyorum derken sadece başlangıç da güvenmiyorum ki bir kişi arkadaşım ise zaten beni kandırmaya çalışmaz bana güvenirdi çünkü her zaman için. bu yüzden de bir kişi ile konuşurken göz teması ya da söylediği şeylerin tutarlılığına bakarım ben sonra da söyleyen kişiye bakarım bu şekilde güvenirim. ama araştırmadan dinlemeden kimseye inanmam ya da ön yargı beslemem hiç bir insana. zaten olması gereken de budur
Beni ancak baş üstünde tuttuğum insanlar kandırabilir.. Buna istismar da diyebiliriz, fark etmez..
Ama kaybedenin ben olmayacağı için bir problem yok..
Teşekkür ederim..
İnanılmaz kolay hemde. Hala aynı hataları yapıyorum lakin büyük konuşmak istemem yine de, düşmanım bence kandıramaz beni, çünkü düşmana karşı her zaman tetikteyim, düşmanın sözde iyi yaklaşımında dahi bir fesatlık vardır mutlaka düşüncesi içindeyim, düşmana izin vermiyorum bana yaklaşması, benimle iletişime geçmesi hususunda, düşman dışındaki çoğu kişi beni kolay kandırıyor
Rica ederim bebeğim ne demek onure oldum ayrıca.😘😘😘😘💜💜 soruna gelecek olursak beni dolduruşa getirip kandırmak oldukça kolaydır ne yazık ki..
♡
Teşekkür ederim bebekk💜💜
Cevap
26Cevap
İnanmış gibi yapmak daha kolay ya. Ben değişir kendine gelir diye sabır gösteririm baktım olmuyor hayatımdan çıkarırım
Küçüklükten beri hiçbir insana güvenmem. Kolay kolay da sevgi beslemem. Şu hayatta sevdiğim dediğim 2-3 kişi gösterebilirim. Bu yüzden insanlara karşı güven beslemem, hayatıma da almam. Yani beni pek kandırmak kolay değil. Beni kandıracak insan 40 kez düşünecek, beni kandırmak isterken kendisi kandırılmasın diye.
konuya göre değişir de insanlara inanmak pek mümkün değil günümüzde o yüzden gördüğüme bile şüpheyle doğru mu gördüm acaba diye düşünür oldum...
Dışardan saf görenler çok oldu.
Aldandılar.
Hata değil yanlış yaptıklarını anladılar.
Ama çok geç kaldıklarını bir türlü kabul etmediler.
Onun kabahati de bana yazmamalı.
Artık çok fazla insan dinlemiyorum. Çevremde çok kişi olacağına değer bilen, değer veren ve değer verdiğim insanlar olsun bana yetiyor.
Beni kandırmak zordur...
Şüpheyle yaklaşmam konusunda da karşımdaki insana bağlı söylediklerinin tutarlılığına bağılı..
Sevdiğim bir insansa karşımdaki kişi inanırım evet. Ama bir yakınlığım yoksa konuya ve cümleye göre değişir inanıp inanmamam.
ilk defa birini sevmiştim ona kandım gereksizce.
mal gibi sevmişim onu anladım.
yoksa çok zordur
Yok.
Ben anlıyorum hemen karşımdakinin kafasından geçenleri.
Kolay değil ama asla kandıramazlar diyemem. Bazen durumu çözmek için inanmış gibide yaparım
kişi kendinden bilirmiş işi kendim gereksiz olacak kadar dürüst olduğum için evet inanırım
Herkese şüpheyle yaklaşmam kronik bir hâl aldığı için kanmam mümkün olmuyor.
Eğer güvendiğim biriyse beni kaldırabilir ama tam tersi ise bu pek mümkün değil
iyi yalan söylemesine bile gerek yok en ufak acindirma yapsanız hemen kanarım cok canım bi insanım
Yaşasın, artık kimseye güvenmiyorum.
Önceden öyleydi, ama şimdi zor.
Çabuk inandığım ne varsa araştırmışımdır 😅
Kandırmak zordur. Çok şüpheciyimdir.
Her şeye inanmam, çok şüpheci biriyim.
Öyle kolay değil be aga...
Safın tekiyim hemen kanarım
Kolaydır.
İnanırım hemen. Kim ne diyorsa.
Dalgın olduğum zamanlarda...
Aslında inanmam.. ama ne olduğunu da anlayamam
Ben çok temiz kalpliyim kanarım hemen 🥺
Ilk etapta kandirilmaya musaitim.
Ne kadar erken o kadar az hayal kirikligi.
acaba bu soruyu niye sordu 🤔
Kolay kanan biri değilim..
Yapabilen varsa çıksın
Evet kolay insanlara çabuk güveniyorum
kanmak istiyorsam kolay
Hayır değildir, şüpheyle yaklaşırım.🙃
Ben çok kolay inanıyorum ya
Hayır..
Söyleyen kişiye göre inanç oranım değişir.
Beni kandırmak biraz zor.
Aşırımsı zor
olabilir :D
Kolay kanarım
Hayır 😅
Değil
Olabilir
Aşırı safım
Hayır
Çok kolay
:D işte o zor
Hayir