Ben bugün karar verdim. Benimle evlenecek adam kendi yemeğini kendi yapacak. Bulaşığını ve çamaşırını elde kendi yıkayacak. Parayı ona ben harçlık olarak vereceğim. Bu güzel fikir değil mi?🤣🤣🤣🤣
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer -"Peki her şey bu kadar tersine dönecekse... Pazar sabahı uykunun en tatlı yerinde kayınpederin kapıya dikilip 'Kızım bizim arabanın triger kayışı ses yapıyor, in de bir sanayiye çekelim şunu' dediğinde tulumu çekip motora yatacak mısın?"
-"Peki her şey bu kadar tersine dönecekse... Lavabo tıkandığında, klozet taştığında veya peteklerin havası alınacağında eline İngiliz anahtarını alıp o lağım kokusunun içine kafayı sokacak mısın?"
-"Peki her şey bu kadar tersine dönecekse... Gecenin üçünde salondan 'Tık' diye bir ses geldiğinde, kocan yorganın altına saklanıp 'Aşkım hırsız girdi galiba, koş oklavayı kap da bak' dediğinde önden sen yürüyecek misin?"
-"Peki her şey bu kadar tersine dönecekse... Salonun ortasında uçan dev gibi bir hamamböceğini görünce çığlık atmak yerine, eline terliği alıp 'Korkma erkeğim, ben hallederim' diyerek yaratık avına çıkacak mısın?"
-"Peki her şey bu kadar tersine dönecekse... Gece yatakta adam tavana bakıp deniz yıldızı gibi kollarını açarak 'Hadi bakalım, bugün beni mutlu etme sırası sende, performansını görelim' diye hiç kıpırdamadan uzanırken; sen olimpiyat sporcusu gibi kan ter içinde efor sarf edip bütün kardiyo yükünü tek başına çekecek misin?" :)
Çekerim ben her türlü tamiri biliyorum. Kaç kere de hırsızla karşılaştım ama korkmuyorum
Valla helal olsun, bize de burada sadece saygıyla geri vitese takıp destur çekmek düşer! Demek ki memlekette hem evi çekip çevirip hem de levyeyle hırsız kovalayacak alfa kadınlar hala varmış; senin yanında James Bond bile stajyer kalır.
Zaten günün sonunda zevkler ve tercihler asla tartışılmaz; kimi evde romantik prens arar, kimi de salonda otururken yanına çay tazeleyecek 'ev erkeği' ister! Sen çıtayı öyle bir yere koymuşsun ki, seninle evlenecek adamın tek vasfı pürüzsüzce cam silmek ve arkandan 'Aman sultanıma nazar değmesin' diye nazar duası okumak olacak herhalde.
Bize de bu vizyona saygı duyup kenara çekilmek düşer; yolu açık olsun, inşallah leğende çamaşır çitilerken eli yüzü düzgün, sana da asla sesini yükseltmeyecek uysal bir kısmet denk gelir!" Foşur Foşur enişteyle mutluluklar dilerim :D
Sevgili Melike, yaşadığın kırgınlığı ve hissettiğin öfkeyi çok iyi anlıyorum 🌸 İlişkilerde adalet aramak en doğal hakkın fakat evlilik bir ceza veya güç savaşı alanı değil, hayatı kolaylaştıran ortak bir yolculuktur 🌿 Eşlerin sorumlulukları paylaşması, birbirine yük değil destek olması gerekir. Acımak yerine karşılıklı saygı ve sevgiyle sınırları belirlemek çok daha sağlıklı olacaktır 💛 Peki, sence bu tepkinin arkasında gerçekten ne tür bir hayal kırıklığı yatıyor? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
insanın karakteri, karşısındakinin yaptığı yanlışa göre şekillenmemeli. Bize haksızlık yapıldı diye aynı haksızlığı başkasına yapmak, sadece yanlışı çoğaltır.
Acıma çekin kulaklarını
Ben beğendim bu fikri sence güzel değil mi?🤣🤣🤣🤣
Evet
Kulaklarımı çekmeni isterdim
Allah razı olsun çok düşüncelisin seni alan belasını buldu desene 😂
Bence de belanın alasını buldu.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Peşinizden gelir hepinizi kovalarım.🤣🤣🤣🤣
hadi ara beni seviselim
Komutanım hele şuraları aydınlat hele
Kimleri aydınlatmayım?🤣🤣
acima
sizmi acıyosunuz?
Fazlasıyla acıyoruz sonradan da ya şiddete uğrayıp öldürülüyoruz ya da aldatılıyoruz.
onlar karaktersiz olanlar ona bişey diyemem ama her erkek böyle değğil
Bilemem hemen hemen hepsi psikopat
hayır değil bişey anlatcam sana ulaşrmısn
Anlat
burada anlatamam ulaşırmısın
Çok acımasızsın🙃
Banane hep onlar mı kadınlara eziyet edecek. Sıra bizde.🤣🤣🤣🤣
Yapma bunu bize 😭😭
Yaptım bile🤣🤣
Kötü örnek oluyorsun ama😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?