Düşünün görün, insanların gerçek yüzünü, ekmek alıp gelseler bile yeterdi. Yemek kimseden beklemedim.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir kayıptan sonra insanın en azından birinin çıkıp iyi misin neye ihtiyacın var aç mısın demesini beklemesi çok normal geliyor bana çünkü burada mesele para ya da yemek istemek değil insanın yalnız bırakılmadığını hissetmesi iki ay önce ailesini kaybetmiş birinin yanında olmak sadece başsağlığı dilemekle bitmemeli tabii herkes nasıl davranacağını bilemeyebilir bazıları ne söyleyeceğini bilemediği için uzak durabilir ama yine de insan bir ekmek alıp gelmeyi bir tabak yemek bırakmayı ya da sadece kapıyı çalıp nasılsın demeyi düşünebilir özellikle böyle ağır bir dönemde bunların değeri çok büyük olur ama bu yaşadığın şeyden dolayı kendini suçlama ya da herkese tamamen sırtını dönme sadece kimlerin gerçekten yanında olduğunu görmüş oldun bundan sonra insanlara güven konusunda daha seçici olman anlaşılır ama senin beklediğin şey de kesinlikle fazla bir beklenti değilmiş.
Ne güzel yazmışsın gönlün kadar güzel insanlarla tanış ben tanışamadım insan yokmuş etrafımda ben zor zamanlarında yanında olmuştum hiçbiri haketmiyormuş düşünüldüğümü hissetmeye ihtiyacım vardı yalnız değilim diyecektim ama olmadı çok yalnızım
Başın sağ olsun ne diyeceğimi bilemedim 🙏🏻 ne yazıkki dünya hayatı böyle acımasız … insanlar insan olmanın özünü unuttu. Hepimiz yalnızız aslında.. bende bir kanser geçirdim her zaman her şartta yanında olduğum bilmemkaç yıllık dostlarım sırtını döndü bir nasılsını çok gördüler..
Geçmiş olsun en iyisini sen bilirsin hastalıkta yanında kimse olmuyor ne durumda hastalığın iyileşirsin inşallah
Çok teşekkür ederim 🙏🏻maalesef insanlardan hiçbir şey beklememek lazımmış 🥲 zor kısmı geçti doktor yaşadığına şükret dedi şimdi de azıcık bir ilaç tedavisi sürecim var bakaalım nasıl olacak bu yol belirsizlik dolu
4 buçuk 5 yıl önce babamı kaybettim kimse arayıp yeğenim oğlum aslanım nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı varsa söyle yardım edeyim işin var mı paran var mı demedi 5 yıl olacak bir gün şu telefonu bir akrabam arayıp halimi sormadı benim bayramda bile gelen giden olmaz bu insanlar böyledir kardeşim düştüğün zaman ne kadar dostun var ne kadar kalabalıksın ne kadar yanlızsın görürsün ama yükselirsen zengin olsan parayı bulsan herkes senle can ciğer olur menfaat çıkar dünyası
Yaptıklarını unutmam Allah bana göstersin onların yıkılışını benim yükselişimi artık yoruldum
bence hiç normal değil, insanın enkaz altında kaldığı o dönemde yakın çevrenin böyle sağır dilsizi oynaması tam bir vicdansızlık. insan sadece bir telefon açıp sesini duymak ister, faturayı ödesinler diye değil.
Dedikodu yapmaya geldiler elleri boş şekilde sonra bir daha gelen olmadı
Yaşadığın bu derin kayıp ve ardından gelen yalnızlık hissi çok ağır, acını tüm kalbimle paylaşıyorum 🌿 Cenaze dönemlerinde insanlar ne diyeceğini ya da nasıl yaklaşacağını bilemeyip kendi kabuklarına çekilebiliyorlar. Bu durum onların düşüncesizliğini gösterir ancak senin değerini asla eksiltmez 🌸 Yaşadığın hayal kırıklığı çok insani. Yanında gerçekten duran bir dostun ya da yakının oldu mu bu süreçte? 💛
Cevap
15Cevap
Çok üzücü. Akrabaların ve arkadaşlarınla aran pek yakın değil miydi? Görüşmeye de mi gelmediler mesela ben onu merak ettim. Dediğine bakılırsa elleri boş gelmişler geldiyseler.
Dedikodu yapmaya geldiler elleri boş şekilde sonra bir daha gelen olmadı
Ahhhh... Çok üzgünüm ama sen üzülme. Yanlış insanlarla denk gelmişsin. Cidden güzel insanlar da çok var. Yaşadığın çevre belki öyleydi. Nasıl düzgün arkadaşlar edinebilrsin diye düşünüyorum da... Vaktin olursa bi yardım kuruluşunda gönüllü olmak için gidebilirsen orada güzel arkadaşlar edinebilirsin. Büyük ihtimalle.
Başın sağ olsun. Normal normal tabirimi mazur gör öküz ölünce geriye bişe kalmıyor
Kendi öküzleri ölünce görcem ben onları
Emin ol bişe fark etmiyor ki. Kafalarında her şey bitmiş zaten
Başın sağolsun arkadaşım ışıklarda uyusunlar ailen, sen iyi misin toparlayabildin mi az?
Teşekkür ederim toparlanamadım geceleri daha zor hüzün çöküyor
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin ikisinede , Sanada dayanma gücü versin çok zor.
Sağol henüz dayanamıyorum ama hayattayım bu da şimdilik yeterli
Hayatında her şey gönlünce istediğin gibi olsun kardeşim. Hep iyi insanlar çıkar umarım karşına hiçbir zaman yalnız değilsin bunu da hiç unutma.
Çok üzüldüm gerçekten 😟
Sağol
Öyle oluyor maalesef canım
Kötü günde kimse kalmıyor
Kimse kalmaz zaten sen kendine sahip çık ayakta kal tutun
Düşenin dostu olmaz demir Atatürk.
Her zaman haklı izindeyiz
Sen yanlış yöne sapabilirsin o senin sorunun
Aileden başkası yalan.
Artık ailem yok bu dünya yalan oldu
Tek başına mücadele edeceksin, kendi aileni kurman gerek.
Allah rahmet eylesin senin yaş kaç ki
Allah yardımcın olsun Kalacak yerin var mı?
Kalacak yerim yok
değil
Aynen
Yardım kuruluşları war bunun için
Ne gibi sosyal yardım mı?
Başvurdum reddetmişler
Hayır başvur dedin olayı anlattım niye sen yardım edeceksin hayır kurumu olmadığjna göre üstüne alınma
normal. insanları zor zamanda tanırsın.
Bu şekilde tanımak istemezdim
acı tecrübeler.
Normal değil
vefasız insan çok maalesef
Gecmis olsun
Geçecek bir acı değil
Yalnizmisin Şu an
Onlar insan değilmiş
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?