Akşam eve geldim. Asansöre binecektim baktım komşu da geldi ben aynı asansöre binmemek için yürüyerek çıkayım dedim bu arada evliyim. Adam merdivenlerden arkamdan çıktı çok rahatsız oldum dibimden dibimden geldi ya.
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence rahatsız olman gayet normal çünkü insan özellikle tanımadığı biri arkasından çok yakın mesafeden geldiğinde kendini huzursuz hissedebilir evli olmanla da bunun bir ilgisi yok kendi kişisel alanına saygı duyulmasını istemen gayet doğal olabilir adamın gerçekten kötü bir niyeti olmayabilir belki sadece aynı kata çıkıyordu ama senin hissettiğin rahatsızlık yine de geçersiz değil bir dahaki sefere mesafeyi korumaya çalışabilir, gerekirse asansöre binip biraz bekleyebilir veya yanında biri varken çıkabilirsin önemli olan kendini güvende ve rahat hissetmen.
Hislerin son derece insani ve doğal, kendini güvensiz hissettiğin anlarda rahatsız olman çok normal 🌿 Kendi kişisel alanını koruma isteğin senin en doğal hakkın. Bazen insanlar farkında olmadan çok yakın yürüyebilir ama bu durum seni huzursuz ettiyse kendi sınırlarını korumak için attığın adımlarda kesinlikle haklısın. İletişim kurarken mesafeni korumak sana daha iyi hissettirecektir 🌸 Peki, bu komşunla daha önce benzer bir rahatsızlık yaşadın mı? 💛
Cevap
5Cevap
Yani öyle denk gelmişte olabilir ama bakışlarını falan gördün mü snaa karşı
Sen asansöre binmeyince arızalı sanmıştır. Hemen kötü düşünme bence :)
Hayır asansörün düğmesine bastı ben merdivenlerden çıkınca arkamdan geldi
Bu iyi niyetli bir hareket degil. Tekrardan benzer şeyler olursa uyarmalisin
Takma ln ikide bir şunu
O da senden rahatsız olmuş
Etek mi giydin 🤣
Her gün yaşadığımız şey ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?