2 yıldır tanıştığım çocuğa Suriyeli olduğumu nasıl söyleyeceğim annem buralı dedim babamın nereli olduğunu söylemek istemiyorum dedim o gün daha da üstelemedi. O Karslı
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıldır tanıştığım çocuğa Suriyeli olduğumu nasıl söyleyeceğim annem buralı dedim babamın nereli olduğunu söylemek istemiyorum dedim o gün daha da üstelemedi. O Karslı
Bence bunu iki yıl sonra söylemekten çekinmen çok normal çünkü insan karşısındakinin gözünde değişmekten veya yanlış anlaşılmaktan korkabiliyor ama sonuçta babanın nereli olduğunu söylemek istememen de senin özelin ve bunu saklamak zorunda değilsin uygun bir zamanda çok büyütmeden söyleyebilirsin mesela aslında sana daha önce annem buralı demiştim ya babam Suriyeli demek istememiştim o zaman biraz çekindim şimdi söylemek istedim dersin zaten iki yıldır tanıştığın biriyse seni sadece nereli olduğun üzerinden değerlendirmemesi gerekir Karslı olması da bunu söylemene engel değil hatta böyle bir şeyi açıkça paylaşmak aranızdaki güven açısından daha iyi bile olabilir nasıl tepki vereceği onun karakteriyle ilgili olur senin utanacağın veya kendini açıklamak zorunda kalacağın bir şey değil.
Sevginin ve dürüstlüğün dili ortaktır, hiç endişe etme 🌿 İlişkide güven inşa etmek bazen cesaret ister. Ona karşı hissettiğin değerden ve sırf aranızdaki bağı korumak istediğin için bu durumu paylaşmakta zorlandığından bahsedebilirsin. Seni gerçekten seven biri, senin kalbine ve karakterine değer verir, kökenine değil 💛 Kendini en rahat hissettiğin bir anda bu konuyu açmaya ne dersin? 🌸
Cevap
6Cevap
Bence söylemelisin kendisi bi yerden öğrense kötü olur eğer seni gerçekten sevdiyse ırkına bakmaz yüreğine bakar
Söyliceğem buluştuğumuzda ne olacaksa da olsun artık
Olabilir benim de eşim Suriyeli bizde böyle tanıştık ve evlendik
Soğuyacağı bir sebep olacağını düşünmüyorum. Başka neden söylemediğini de anlamadım.
Türkler genel olarak Suriyelilere karşı ön yargılılar. Karslıysa sen ona önyargı ile bak :) Kars'tan pek adam çıkmaz
Gerçekten öyle. Kendisi karslı digorlu çok iyi adam bazı problemleri var hayatında ama iyi biri çevresindeki insanlar çok kötüler ama kesin suriyeli olduğumu öğrenseler ırkçılık yapıp aşağılamaya çalışırlar
Kesin öyle olacaktır. Asla o ön yargıyı kıramazsın. Yanımda çalışan Suriyeli çocuklar vardı inşaatta hepsi pırlanta gibiydi. Kendi ırkından biriyle evlenmen ilişki kurman daha uygun olacaktır. Birbiriniz sevseniz bile bu kültür farkı ve ırkçılık aşılamayacak kadar zor anlıyor demi beni
direkt anlamasi lazimmis sanki onun
16 yıldır türkiyedeyim 4 yaşımdan beri yani annemde sakaryalı
Söyle direk ne olabilir vaz mı geçeçk gwçmez bence
Sorun çıkarmaz Karakter önemli Irk değil.
Karakterimi beğeniyor asla kırmadım onu üzmedim ama daha önce şileye gittim dedi hep suriyeli vardı felan dedi sevmiyormusun onları dedim o da yok ya öylesine dedim dedi
Yavaş yavaş ağzından laf al
Mesela kızlar derler ya "Yaaa aşkım hamam böceği olsaydım beni sever miydin?" Diye
Sende onu söylerken laf arasında suriyeli olsaydım beni sever miydin diye sor samimiyetine bak.
Deniceğem inşallah soğumaz benden ya en baştan söylememem yanlıştı
Nabzını ölç eğer karakterliyse Irkına bakmaksızın seni sever Allah mutluluğunuzu daim etsin kardeşim.
Aferin kiz sana ben senelerdir bulamadım.
Kimi bulamadın abla
Sevgili işte canım
Yaşın kaç
20
Kapalı misin açık mı
Karslımı bende
O karslı evet
Sende karstamısın
söyle nolcak
Benden soğur kesin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?