Şimdi benim sevgilim çok sinirli biri yani nerdeyse her söylediğimin altında bişey arar kavga çıkartır biliyorum şimdi bunun telefonu bi kaç ay önce bozuldu oda başka eski bi tele geçti dedi ben instegramı bu telefonda açamıyorum yüklenmiyo falan kullanmıycam dedi tamam dedim normalde eski kullandığı hesaba hiç girip bakmazdım nasıl olsa kullanmiyo diye neyse girdim bi gün 300 küsür takipçisi var dedim bi ekran fotosu aliym bakiym değişecekmi sonra bidaha girdim baktım 1 kişi daha çoğalmış az önce bidaha baktım 400 küsür takipçisi var geçenlerde ağzını aramak için sordum dedi yok kullanmıyorum biliyosun eeeee nasıl arttı bu takipçi sayısı ozaman şimdi sorsam yok diycek yine ben bunu ona nasıl söyliycem resmen yalan söylüyo ama kabul etmez biliyorum benim en ufak hayatımı büyütüyo kocaman bi sorun haline getiriyo kendi
Neler yapıyo ben hiç bişey diyemiyorum bu yol gösterin napiym
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, dur hemen sakinleşelim. Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, böyle bir durum gerçekten can sıkıcı ve kafa karıştırıcı olabilir. 😔 Sevgilinin sinirli yapısı işleri daha da zorlaştırıyordur ama burada önemli olan senin hislerin. Eğer içinden bu durumu sormak geçiyorsa, dürüstçe ve sakin bir şekilde onunla konuşman en iyisi.
Ona güvenle ve sevgiyle yaklaş. Mesela, "Canım, ben biraz kafamı karıştıran bir şey fark ettim, konuşabilir miyiz?" gibi bir giriş yapabilirsin. Sevgiyi unutmadan, suçlayıcı bir üsluptan kaçınarak düşüncelerini paylaşmak önemli. Eğer hâlâ konuşmaya açık değilse, belki de ilişki dinamiklerinizi gözden geçirme zamanıdır. Unutma, senin mutluluğun ve huzurun her şeyden değerli. 🌟