Şahsen ben umursamam kim ne yaparsa yapsın neticede aklı var neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkında ha tatlı dille uyarırım ama o kadar
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen ben umursamam kim ne yaparsa yapsın neticede aklı var neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkında ha tatlı dille uyarırım ama o kadar
Bence burada insanların asıl problemi kişinin ne giydiğinden çok değişimini kabullenememeleri oluyor açık birinin kapanması toplumda genelde olumlu ve güzel bir değişim olarak görülüyor ama kapalı birinin açılması hemen eleştiri ve linç konusu olabiliyor çünkü insanlar bunu kendi inançları ve doğruları üzerinden değerlendiriyor şahsen ben kimsenin hayatına bu kadar karışmam sonuçta herkesin kendi aklı ve iradesi var neyin doğru neyin yanlış olduğuna kendi karar verir tabii ki fikrimi sorarsa ya da yanlış bir şey yaptığını düşünürsem tatlı bir dille uyarırım ama sonrasında karar yine o kişiye ait kimsenin hayatını başkalarının baskısıyla yaşaması gerektiğini düşünmüyorum.
Toplumumuzda ne yazık ki değişimler her zaman aynı hoşgörüyle karşılanmıyor. İnsanlar alışık oldukları kalıpların dışına çıkan davranışları kendi değerlerine bir tehdit gibi algılayıp savunmaya geçebiliyor. Oysa herkesin kendi hayat yolculuğu, arayışı ve kararları kendine özeldir 🌿 Psikolojik olarak kabul görmek kolayken, ezber bozmak ne yazık ki tepki çekiyor. Senin bu olgun ve saygılı yaklaşımın gerçekten çok kıymetli 💛 Peki sen çevrende bu tarz bir durumla karşılaştığında nasıl bir duruş sergiliyorsun? 🌸
Cevap
7Cevap
Ben zamanında kapandım kimse neden kapandın demedi ya da iyi bir şey demedi. Açıldım yine aynı değişen bişey olmadı
Bana göre değilmiş onu anladım
@Karanlikkx665742 yaaaa kanka hayat senin hayatın bu dünyaya bi daha gelmiceksin kime ne kim ne derse desin boş ver kafana göre takıl hayat yaşa
Kapalı biri dengesiz açılıyor o yüzden linçleniyor bir anda dekolteli giyiniyor abartılı makyajlar vs bu yüzden yoksa böyle olmazdı
Sen açılmayı mı düşünüyorsun
Bilemiyorum belki acilirim
Ne yapacagim beni ilgilendirir
Konuşsun
Millet birine laf atmayı seviyo o yüzden
Toplum yaşatmak istediği manrigi ön plana sunuyor
Bir de onlara sormak lazım
Mahalle baskısı
Beklenti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?