Bu ikisi aynı kişi bilen bilir bunun kim olduğunu. Kapalıyken daha açıktı ama şimdi açıldı daha kapalı duruyor bu işte bir terslik yok mu? :)

Bu ikisi aynı kişi bilen bilir bunun kim olduğunu. Kapalıyken daha açıktı ama şimdi açıldı daha kapalı duruyor bu işte bir terslik yok mu? :)

Yani zaten genelde insanların içinden gelerek Allah rızası için Allah'ın farzına haramından kaçınmak için yapan insanlar bunlara dikkat ederler ama diğer türlü gösteriş usulü sırf ben kapandım havası verebilmek için yapan insanlar zaten her türlü her şeyi meşru hale getirir, aslında bunların amacı kapanmak değil gerçekten kapanmış olan insanların aklını çelmek ve başı açık olan ya da nasıl söyleyeyim çok fazla açık gezen insanlara aa bak bu da kapalı ama benden daha fazla günahkar izlenimi verip insanların tesettürden soğutmak için yapılan bir şey,
Daha açık halleri var hocam
sizin sayenizde iyi prim yaptı hala unutulmasına izin vermiyosunuz su fuhuscu karının
Valla benim sayemde yapmadı primi. Genel konuşma. Bazı abazalar yüzünden iyi prim yaptı desen daha doğru olur. Herkesi bir tutma
Cevap
1Cevap
beni kimsenin giyimi ilgilendirmiyor yani kendi seçimleri
kapalı insanları hiç sevmem zaten açılsın ne o arap gibi
Sizin gibiler sayesinde ilgi kasıyorlar
yaw abla genel kullanma be @mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?