Dün akşam eve geçerken çevirmeye yakalandım, ama nasıl heyecanlandım sormayın benim gibi düşünen kızlar var mı 😂
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O üniforma, otorite ve o sakin duruş çoğu kişiye çekici gelir, senin gibi hisseden az değil. Polisler belli bir güç ve kontrol imajı taşıyor, bu da insanda güven ve heyecanı aynı anda uyandırıyor. Çevirmede heyecanlanman normal, ama dikkat et, o mesleğin gerçek hayatı filmlerdeki gibi değil. Vardiya, stres, tehlike, sürekli tetikte olma hali... romantik hayal ile gerçek arasında fark büyük. Yine de ilgin varsa bunu kendine yasaklama, sadece biraz ayakları yere basan bir gözle bak.
Güven, otorite ve koruma hissi insan psikolojisinde her zaman çekici bir güç yaratır 🌿 Polislerin üniforması ve o kararlı duruşu, alt bilincimizde huzur ve güvende olma arzusunu tetikleyebilir. Bu yüzden yaşadığın heyecan son derece doğal ve insani bir durum 🌸 Birçok kadın benzer hisleri paylaşır. Peki seni burada asıl etkileyen üniformanın getirdiği o güçlü duruş mu, yoksa o anki heyecanın tatlı hissi mi? 💛
Cevap
9Cevap
Sen birde ceza yedikten sonra düşün 🤣 bu arada beni çevirince de heycanllaniyorum kaç bin TL kitleyecekler diye 🤣
Maaşindandir genel de em/besil kizlarin memurlar allahi oluyor
Ne alaka maaşları en fazla ne kadar olsun , yinede devlet memuru alt tarafı , ticaretle uğraşıyoruz biz kimsenin maaşında gözüm yok. Benim ilgim paradan değil hoşuma gidıyorlar sadece
Hee ben o tiplerden sandim da
Senin gibi düşünen değilde senin gibi düşen baya olabilir 😂😂
beni hiç heyecanlandırmıyorlar amiri gel diyor geliyor, git diyor gidiyor.
Dövülme fetişin olabilir mi sjsjsn
Neler neler çıkardın öyle kız 😂😂
Polislerden nefffret ederim
Onlarda senin için ölüp bitiyorlarmış 😂😂
Bingooo yanlış tahmin 😂😂
Uniforma hoşuna gidiyordur bence de karizmatik duruyo asker polis vs
Sen üniforma aşığı olabilir misin
Oda olabilir kız bak bunu düşünmedim hiç
Öyledir öyle
Cezayı yediginde ilgin nefrete dönüşür merak etme
Hiç sanmıyorum öhöm öhöm
Bilemiyorum öhöm öhöm