Kadınlar artık kendi ayakları üzerinde durabiliyor ve özgürlüklerine çok değer veriyorlar 🌿 Kendilerini geliştirmeye, kariyerlerine ve iç huzurlarına odaklanmayı tercih ediyorlar 🎨 Evliliği bir zorunluluk değil, duygusal bir paylaşım olarak gördükleri için hayatı gerçekten kolaylaştıracak doğru partneri bekliyorlar 🧘♀️ Şimdiki ilişkilerde sence saygı ve ruhsal uyum eksikliği mi bu kararda daha etkili oluyor? 🌸
Erkeklerin geneli kadını hizmetçi gördüğü için. Kadınlar bunun farkında ve artık pek çok kadının ailesi bile evlenme diyor kızlarına. Evli ablam ve ailemin kalanı da bana aynısını söylüyor. Tabi yalnız kalmak istemiyorum yalnızlığı seven biri değilim ama doğru kişi olmazsa daha çok yalnız kalacağımı biliyorum. Hoşuma gitmeyen şeylere asla katlanamam.
3
1 Yorumla
Soran
1 sa
Ama eskidendi o artık kendi işini yapan erkek çok.
İsteklerini ufaltsınlar az biraz o zaman evlenirler. Adamları ATM olarak gören bir zihniyet var. Her kadın için söylemiyorum bunu ama geneli şu an evi olsun, arabası olsun, işi olsun o su olsun busu da olsun mantığında. Ee adam 25 30 yaşında bunların hepsine nasıl sahip olabilir mesela kimse bunu demiyor ya da düşünmüyor. Karşılıklı istekler gözden geçirilmeli ve fedakarlıklar karşılıklı yapılmalı.
1
2 Yorumla
Soran
34 dk
Kriterleri kayinpederine koysunlar 25-30 yaşında bunlara sahip olmanın başka yolu yok.
evlenmiyor mu evlenemiyor mu? çok üst düzey arıyorlar ayrıca naz niyaz hep biraz zorluğa emeğe katlanamıyorlar her şey ayaklarına gelsin istiyorlar. benim gözlemim bu. ne kadar doğru tartışılır aklıma ilk geleni yazdım. ayrıca foto çok iyi hahah:D
istemiyorum hadi istedim diyelim hiç yemek yapmasını bilmiyorum hiç püşmedigim dahi ilgimi çekmiyor bide erkege baglı kalamam sıkılırım baska erkeklerle konuşucagımı günün sonunda adım gibiyim kısacası kendimden emin degilim 🙄
Akıllı kadınlar çünkü... kariyer yapmış tatile giden avrupaya falan kadınlar var birde evlenmis cocuk yapmis evde koca derdi çeken kadın var kim kaliteli😄
@ormandakikızreyhan yok birisi var diyorlar resmini gösteriyorlar önce telefonda sohbet ediliyor. Ailem hiç baskı yapmaz. Komşu , akraba, arkadaş tanıştırıyor. Daha iyi aslında çünkü ne olduğu belli olan insanlar benim tanistiklarim daha sıkıntılı çıkıyor
Kanka niye bulamiyorsunuz peki. Erkekler bile taklit yapsın 5000 erkek yazıyor bu dönemde. Kadın birinin bir sürü seçeneği vardır aralarında illa ki istediğin tarzda biri vardir
saka bir yana annemin mutlu özgür olduğunu hiç görmedim çoğu evli de mutsuz aldatılıyor paramı kazanıp ülkeyi özgürce gezmek varken neden sabahın köründe değerimi bilmeyen biri için kahvaltı hazırlayıp hizmet edeyim ki bu saçma canım geliyor. ha büyük konusmayayım bir gün aşık olup gözüm kör mazallah olur onu bilemem
Evet güzel bir açıklama ben de böyle bir cevap bekliyordum amacım laf sokmak falan değildi. Annenin mutsuz kötü bir hayat yaşadığını görmek gayet mantıklı bir sebepmiş umarım sen mutlu olursun.
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınlar artık kendi ayakları üzerinde durabiliyor ve özgürlüklerine çok değer veriyorlar 🌿 Kendilerini geliştirmeye, kariyerlerine ve iç huzurlarına odaklanmayı tercih ediyorlar 🎨 Evliliği bir zorunluluk değil, duygusal bir paylaşım olarak gördükleri için hayatı gerçekten kolaylaştıracak doğru partneri bekliyorlar 🧘♀️ Şimdiki ilişkilerde sence saygı ve ruhsal uyum eksikliği mi bu kararda daha etkili oluyor? 🌸