• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Neden artık kadınlar da evlenmek istemiyor?

Alfia
Alfia Takip Et
Master Yaş: 106
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
89
Yapay Zekaya Sor

Bizi evliliğe küstürdünüz erkolar 💅

Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu beğenen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum ❤️
Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

Bence kimse evlenmek istemiyor.. ama kadınlar genelde çok evlilik meraklısı oluyor hepsi değil tabi ki de.. birde Kadınlar artık daha ekonomik olarak bağımsız: Kadınlar, eğitim ve iş hayatındaki ilerlemeler sayesinde ekonomik olarak daha bağımsız hale geldiler. Bu, kadınların evlilik olmadan da kendi hayatlarını geçindirebilecekleri anlamına geliyor. Evlilik maliyetinin artması: Evlilik, hem maddi hem de manevi olarak önemli bir maliyet gerektiriyor. Bu maliyetler, kadınların evlilik fikrinden uzaklaşmasına neden olabilir. Kişisel hedefler ve öncelikler: Kadınlar, artık evliliği hayatın en önemli hedefi olarak görmüyorlar. Kadınlar, kariyer, eğitim, seyahat veya başka kişisel hedeflere odaklanmayı tercih ediyorlar. Türkiye'de kadınların evlenmek istememe nedenleri, dünya genelindeki nedenlerle benzerlik gösteriyor. Ancak, Türkiye'de bazı özel faktörler de etkili olabilir. Örneğin, Türkiye'de hala yaygın olan ataerkil toplumsal normlar, kadınların evlilik ve aile hayatında daha az söz sahibi olmasına neden olabilir. Bu da, kadınların evlilik fikrinden uzaklaşmasına neden olabilir.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _AѕlanBey_
    _AѕlanBey_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 79%
    +1 yıl

Aslında sadece kadınlar değil insanlar genel olarak evlenmek istemiyor kadınların da evlenmek istememesinin sebeplerinden bir tanesi de kendisinin şiddet uygulanması psikolojik baskı uygulanması evliliğin her zaman için kötü gösterilmesinden kaynaklanıyor, Bir de evlilik öyle ha deyince yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum insanlar acele karar vererek evlilik yapıyor aşk sevgi ve benzeri tatlı sözlere kanarak yapılan evlilikler her zaman için hüsrana neden oluyor.

Şimdi bakıyorum görücü usulü evlilikleri insanlar sıcak bakmıyor ama görücü usulü olarak evlenen insanların ben daha fazla mutlu olduğuna şahit oldum, çünkü evlenmeden önce insanların karakteri kişilik maddiyat istekleri bitmiyor evlenirken bir ton yükün altına giriliyor kadın da giriyor erkek de giriyor erkek biraz daha fazla giriyor bundan kaynaklı olarak da evlendikten sonra karakter olarak birbirini tanımaya başlıyorlar bu sefer de ayrılıklarla ya da kavgalarla sonuçlanıyor yani artık günümüzde evlilik müessesesi çok acayip bir hal aldı.

Özellikle devletin bu konuda yaptığı yasaların hemen boşamaya meyilli olması Türk örf adet gelinliklerinin tamamen yok edileceği yayınların iş iş içine girmesi evliliği tamamıyla yok etti.

Yani hiçbir insan artık evliliğe sıcak bakmıyor neden Hayat pahalılığı gereksiz istekler tıpkı bir paylaşım olmaması her iki tarafında parayı ortak harcamak içerisinde değil de senin paran benim param kavgası yapması

2
    0 Yorumla
  • umitka
    umitka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü feminen akımların son 50 yıldır toplumu dizayn etmesinden dolayı oluyor bunlar. Bir de sosyal medyanın pohpohlaması. Ee tabi o da bir yaşa kadar, sonrası bir erkeği (tabi en iyisi) hayatına almaya kadar gidiyor. Bulamayınca da alalade birisini alıp geçiyorlar. Sonuçta biyolojik saat diye bir şey var.
    Gerçi günümüz erkekleri de kadınsı özellikler gösterir oldu bu sosyal medya yüzünden. Net kadınları görürseniz vaktinde evlenmek için düzgün bir erkek seçtiğini görürsünüz, erkek için de öyle.
    Kısaca evlenmek istemiyorum diyen kadının fikir dünyasına bakın anlarsınız. Ama bu fikir dünyası da karmaşıklaşacak yaş ilerlemesi le beraber.

Ya da banane 45 yaşında evde kedi besleyip gece yastığa sarılıp ağlayanilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erko nedir ya? Çok küçümseyici bir ifade, women yazıp kahve işareti koyanlar neyse bence bunu yazanlar da erkekleri aşağılayıp genelliyorlar.

Kadınlar evlenmek istemiyor değil, iyi ve sorumluluk sahibi adam sayısı az olduğu için evlilik de olmuyor.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

48

Cevap

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Çünkü korkuyorlar. Ayrılmanın onlar için ölüm tehlikesi olduğunu acı bir şekilde görüp yaşıyorlar

5
    1 Yorumla
    • MerttÖZZ
      MerttÖZZ
      +1 yıl

Alakası yok. Kadınlar eskiye göre kendilerini daha rahat hissediyorlar yıl geçtikçe ve sosyal medya güç kazandıkça Anadolu dini kültürü daha da zayıflıyor ve böylece çoğu şey normalleşiyor zevkler üst mertebeden yaşanıyor bunlar sosyal medya da rahat ve mutlulukla duyruluyor bunların olması artık normalleşen ve karşı çıkanların mağaradan gelme mühürü vurulduğu bir zamanda evliliği basitleştiriyor ve saçma kılıyor. Tek gecelik ilişkiler daldan dala atlar gibi sevgiliden sevgiliye atlama daha güzel görünmeye ve daha mantıklı olmaya başlıyor. Evlilik ile evlilik dışı bir sevgili arasındaki fark teke indi ve bu çocuktu artık evlilik dışı çocuklar da normal görülmeye başlandı. İnsanların çoğu polyanna evreninde yaşamaz sizler de bu evrende yaşamıyorsunuz. Çıkın bu kadının duygusal ponçik evreni filminden. Konu kadın olduğu için söylüyorum yoksa erkeklere de aynı şekilde giydiririm

Yorumla
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler, cinsellik öncelikli bir hayat tercih edip ileriye dönük kısa orta uzun vadede üzerlerine düşen maddi/insanı sorumluluklardan kaçındığı için siz de doğal olarak erkolarda bir gelecek görmeyip evlilikten kaçınıyorsunuz.

Sadece evlilik değil içinizde manken gibi güzeller olduğu halde çoğunuz sevgili yapmak bile istemeyip değerli yalnızlığı tercih ediyorsunuz artık.

Benim gördüğüm bu. Bendeniz Fikret Doğan yanılıyor muyum acaba?

https://www.youtube.com/embed/40iXgKf6lWc
    2
    0 Yorumla
  • Yokgibihersey
    Yokgibihersey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.

Birincisi bazı erkekler o kadar iyi kalpli kızları üzdüku hayal kırıklığı o kızdan kıza koştular artık evlenmek istemiyoruz ve artık herkes kendi ayağının üstünde duruyor parasını kazanıyor sonra evleniyor en güzeli böyle ALLAH'TAN başka kimseye ihtiyaçları olmuyor

6
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Benimle evlenmek isteyeni ben istemedim. Benim istediğimle de ayrıldık. İsmail Yk gibi hissetmeye başladım şu an.

https://youtube.com/watch?v=0eeSqFnGPjE&si=i2f7CfIPjMyKaEqs
    3
    0 Yorumla
  • justlookin5
    justlookin5 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

kadınlar deli gibi koca arıyor şimdi hele gelenekselcilik akımı var herkes koca ariyor

6
    8 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Benim çevremdeki kadınlar hiç öyle değil valla djdjfj

Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

18-23 arasında aramazlar zaten. 24-25 ve sonrasında başlar

Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      +1 yıl

🤣🤣🤣

Yorumla
    • Kate_naHava-giri
      Kate_naHava-giri
      +1 yıl

@özgür1022 aha adaş

Yorumla
    • Kate_naHava-giri
      Kate_naHava-giri
      +1 yıl

Kanka valla benim anne çıtayı aşırı zorluyor evlenmek istemeyen kızın annesine kızın yanında soruyor dünürlük vs kız tanımıyorumda kardeşimin arkadaşı kızında evlilik düşüncesi vs de yok yani annem inandına zorluyor kormuyorum benide iki ara bir derede bırakıyor

Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      +1 yıl

Ne etttiklerini onlarda bilmiyorlarki 🤣😡 gecicimi geciricimi gercekcimi genclikcimi cimi de cimi bizlerinde ayarlariyla oynuyorlar. sonra hatali biz oluyoz misali

Yorumla
    • Kate_naHava-giri
      Kate_naHava-giri
      +1 yıl

@özgür1022 zor adaş zor daha adam olup burayı silip iş kariyer kurmam üniversite okumama ya da yabancı dil öğrenip yurt dışına çıkmam lazım

Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      +1 yıl

Senin yolun uzun adaş ingilizcenin uzerine düş gerekirse yabanci firmalar ile calis zor değil ögrenirsin lakin yurt disi olarak norvec yeni zellanda kanada avusturalya sidney ya da melbörn derim sana gerisi hikayee kolay gelsin

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Nerde saçma sapan, şerefsz herif varsa onlara aşık oluyolar. Sonra üzülünce veya mal gibi ortada oluncada tüm erkekler aynı yhaa diyolar
    Güvenilir erkek bulunca bulupta bunuyolar, vefasızlık, nankörlük yapıyolar sonrada bu erkekler güvenilmez yhaa diyolar

3
    0 Yorumla
  • nesoracaktın78
    nesoracaktın78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Evli genç bir kadın, kocam içerde diye masaj salonunu yumrukluyordu, haklı olarak. Ben yine anneleri suçlu buluyorum. Erkek çocuklarına gereken terbiyeyi vermiyorlar, iş bulsun, evlensin diye bakıyorlar sadece.

2
    0 Yorumla
  • Savas86
    Savas86 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlar evlenmek ister ama zengin erkeklerle. Fakiri tek anası sever. Ülkede durumu iyi erkek kalmadı. Kadın para kazanırsa evlenmez. Korkar bir erkek paramı yer diye. Kadın canını verir parasını vermez.

2
    0 Yorumla
  • Hdjsiwjsjdhs
    Hdjsiwjsjdhs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Turkiyede insan kalmadı ki ne kadin ne erken. Duygularıyla hareket eden kalmadı. İnsanlar robotlaştı. Ben ABD’de yaşıyorum buranın insanları daha samimi daha sıcak kanlı ve netler! Ben evlenirsem aslanlar turkle evlenmem!

5
    0 Yorumla
  • cyclaxs7
    cyclaxs7 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekle kadınla pek alakası yok Türk insanı sorunlu herkes çok aklı başında mantıklı gibi gösteriyor davranmaya çalışıyor ama insanlarımızın hiçbirisinde bu dediklerimde eser yok sadece sözdeyiz

2
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler güvenlerimizi kırdığı için çapkın ayran gönüllü oldukları için kimse cesaret edemiyor o yüzden kalkıpta evlenmeye evlenmek için değil eğlenmek için takılıyorlar

3
    0 Yorumla
  • Havvazra
    Havvazra Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Sebebi şu ki artık bu devirde kimseye güven kalmadı. Aslında ben önceden dedim 18 olim hemen evlenmek istiyorum diye ama şu an hiç böyle kimseyle o düşünceye giremiyorum çünkü bütün erkekler sadece zaman geçirmek için seninle sevgili oluyor yani ciddi düşünüyorum diyenlere bile güvenmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • aliicee
    aliicee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl

Evlendikten sonra evleneceğim kişi değişirse diye ya da durduk yere aldatırsa çok sebep varya canım yerine konmak istemiyorum doğru birini bulursam belki yoksa kimse için çabalamaya değmez

1
    0 Yorumla
  • HsYnJr
    HsYnJr Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Her söylenene inanma sen. Erkek olda 30 yaşına yaklaşan iki kadından biri gözünün içine dilenci gibi bakıp bi ağlamadığı kalsın ondan sonra tekrar değerlendir bu konuyu.

1
    0 Yorumla
  • AaBaCaDde
    AaBaCaDde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Ekonomik özgürlügü olan kadin psikolojik olarak saglikliysa kolay kolay bir erkege ya da söyle diyelim türk erkegine yar olmaz.

5
    1 Yorumla
    • mslalal
      mslalal
      +1 yıl

Nie türk erkegi?

Yorumla
  • yedirenk7
    yedirenk7 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

Erkeklerde de benzer sorun var.

Bence asıl nedenler ekonomi ve yasal düzenlemeler olabilir.

1
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Enderde olsa bazı kadınlar biyolojilerine ve doğalarına rağmen hayret verecek kadar mantıklı olabiliyorlar bende şaşırıyorum.

2
    0 Yorumla
  • Vurgunb
    Vurgunb Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Zor bacım zorr insan kendine zor bakıyor çoluğa çocuğa nasıl bakacak bir de özgülük meselesi var tabi

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkekleri kudurtmaya geldim.

https://www.youtube.com/embed/Qz5nKyjsmWo
    1
    0 Yorumla
  • OruçReisGeldi
    OruçReisGeldi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 121 , eic 99%
    +1 yıl

İnsanların ruhu irispi olmuş kim şöyle düzgün bir evlilik düşünüyor önce boyu şöyle olacak yok memesi böyle olsun hee olur zigimi olur😃😃

1
    0 Yorumla
  • Homelanderr
    Homelanderr Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar evlenmek istemiyor mu? burada daha 20'sine bile ulaşmadan kocaa kocaaağğ 🤤🧟‍♀️ diye dolanan pembeler uzaylı mı o zaman? Güldürdün 🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • ariftotereks
    ariftotereks Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin oynamaya geldiği kına gecesinde organizasyonculara para vererek insan oynatan biz miyiz? 😂😂

1
    0 Yorumla
  • 19yaşındaergen
    19yaşındaergen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

erkeklere guvenmiyorum benimle evlendikten sonra metres tutabilir Beni kole olarak calistirabilir

3
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatan aldatana korkuyoruz haliyle, bir sürü ümitle hayallerle kurduğum yuvayı yollunun tekine yıktırma ihtimalindense bekarlığım sultanlığım olarak kalmaya devam eder 🙄

2
    0 Yorumla
  • karaşimşek47
    karaşimşek47 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

cunku kadin kazanmaya basladi kadin parq kazanmaya baslayinca duzen bozulur bu eskiden beri boyledir su an arastirin en cok bosananlar kari koca is sahibi olanlardir bunu hic unutmayin kadin guc sahibi olunca hemcinsine bile acimaz

0
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Herkes ayaklarının üstünde,
    Artık okumayan kadın garipseniyor

4
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evlenmek istemiyor değiliz, boşanmak istemiyoruz. Bu açıdan bakınca mantıklı 😅😅😅

2
    0 Yorumla
  • mavikurdelle
    mavikurdelle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi paramı kazanıp istediğim gibi harcıyorum neden bir erkeğe hizmet edeyim ömür boyu

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Çünkü madem erkekler bize bağlı kalamıyor biz neden onların nazını çekelim.

2
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Ye t... şağı yat aşağı devri geçti , ondan olabilir mi sence.

2
    0 Yorumla
  • yasayanbjri
    yasayanbjri Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Valla erkolar yüzünden ve şu an daha çok gencim evlilik düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Kısa sürede ayrılmak istemediklerinden olabilir

1
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Günümüz İnsanı tahammülsüz kimse kimseye tahammül edemiyor kadını da aynı erkeği de aynı tahammülün olmadığı yerde bırak evliliği insan bile yaşamakta zorlanır

0
    0 Yorumla
  • 5763544257343
    5763544257343 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

zeka seviyesi gorilden bile düşük feministler düşmüş yine buraya telefondaki çipi anakartı icat eden erkek olmasaydı buraya yazamazdınız bilimsel olarak kanıtlanmış zaten kadınlar %59 oranında narsist erkeklerle evlenir zaten dayak yiyince de sonra şikayet etmeyin hak ediyorsunuz kadına şiddet diye zırlarsınız sonra.

0
    0 Yorumla
  • Peynirciyim
    Peynirciyim Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 99%
    +1 yıl

Herkesle flört edip, eğlendikten sonra yaş geçiyor diye bir erkoya kapak atma niyetinde olan çoğu kız aynı dertten muzdarip. Zaten erkekler masum değil.

0
    7 Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Her kadınla yatıp sonra yaşı geldiğinde bakire kız arayan erkekler mi bunu diyor?

Yorumla
    • sevgiligunlugumks
      sevgiligunlugumks
      +1 yıl

Kadinlar en azindan bekarken flort ediyor çoğu hemciniz gibi evliyken degil

Yorumla
    • sevgiligunlugumks
      sevgiligunlugumks
      +1 yıl

Hem flort etmenin nesi var ilk karsimiza cikanla evlensek sanki cok mutlu harika bir evliligimiz olacak tanimadan etmeden olmaz bu isler

Yorumla
    • Peynirciyim
      Peynirciyim
      +1 yıl

@DedektifMinnie az kadınla yattıktan sonra, evlenmek istediğim kadının daha önce evlilik yapmış olmasını sorun etmeyen bana mı diyorsun bunu?

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

İlk söylediğini baz aldım. Evlenmeden bakire olmasaydı?

Yorumla
    • Peynirciyim
      Peynirciyim
      +1 yıl

@DedektifMinnie konuşulur, her şey açıklanır. Neyi ne şart altında yaşadıysak izah edilir. Karşılıklı kabul edilir düzeyde ise devam edilir.

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Bu yine de ilk yorumuna karşı yaptığım tespitin doğruluğunu geçirmez. Çoğu erkek öyle çünkü.

Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı.

Hımm tek başımıza küstürdük değil mi? Sizin içinizde yoktu yane? Bahane lazım değildi size ERKEK gibi mesela :D

0
    0 Yorumla
  • der_Hauptmann
    der_Hauptmann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 84%
    +1 yıl

Modern şaçmalıklar yüzünden, zaten bakire olmayanlarla yuva kurulmaz evlenmesinler daha iyi herkes evlenecek diye kaide yok

0
    0 Yorumla
  • AydınlıkMYHEART
    AydınlıkMYHEART Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler küstürmedi ortam kızı olup 100lerce erkekle takılmak varken neden tek erkekle birlikte olasınız ki?

0
    0 Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Evlenip ne yapacak prensesler gibi yaşıyorlar baba evinde

1
    0 Yorumla
  • ndjdndnddnsn
    ndjdndnddnsn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

yoo kusmedik sevisenler evlenmek istemez. Bakire bekleyen her kiz ister

0
    0 Yorumla
  • mint__yesili
    mint__yesili Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Maddi konular yüzünden olabilir bir de aldatma olayları

0
    0 Yorumla
  • mertcan2234
    mertcan2234 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.

evliliğe küsecek bir neden yok ortada karşındakini doğru tanıyamadıktan sonra evlenilmez

0
    0 Yorumla
  • Elenìel
    Elenìel Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Ay bir adamla ömür mü geçer Gülbennnn

0
    0 Yorumla
  • 1-MeLeK
    1-MeLeK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 39%
    +1 yıl

Dünya kazma erkekler olursa ne yapsın kızlarda haklı.

0
    0 Yorumla
  • aimira
    aimira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Yoo ben istiyorum hatta ailem olsun istiyorum

0
    0 Yorumla
  • Jdhhdhshch
    Jdhhdhshch Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Niye erkeklerin kölesi olalım ki evlenip çoğu erkek evlenince evlendikleri kişileri annesi saniyo

1
    0 Yorumla
  • turgaykurtulus
    turgaykurtulus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Aynı sorun erkeklerle var sorun hayat şartları veya kişiliklere alakalıdır

1
    0 Yorumla
  • Nako27
    Nako27 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Hersey anlık oldu ondannn an ve zaman çok degerli

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.

Hiç böyle bir gözlemim olmadı. Gördüğüm evlilik için can atanlar hep. Hatta her masrafa girerek düğün yapmak isteyenler.

0
    0 Yorumla
  • qasysq
    qasysq Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben istiyorum sevgilimi çok seviyorum beni mutlu ediyor her istediğimi yapıyor hiç bir kızla muhattap olmuyor hergun buluşuyoruz çok güzel bı iliskimiz var

0
    0 Yorumla
  • isimyazmasamolurmu
    isimyazmasamolurmu Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.

evlenilecek erkek mi var sanki

4
    1 Yorumla
    • atmc123
      atmc123
      +1 yıl

Var ama deger bilen yok..

Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Motor oldular çoğu beklentileri yüksek birde

1
    0 Yorumla
  • esmerimbiciiim
    esmerimbiciiim Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Aksine ben evlenemk istiyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizemmmmmli
    Gizemmmmmli Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yok ya ben istiyorum ama zaman var

2
    0 Yorumla
  • Emrejest
    Emrejest Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Eline telefon alan bir kız evlenmek istemez çünkü o zaten telefondaki erkeklerle çoktan evlenmiştir Z kusagi

0
    0 Yorumla
  • OsmanlıNeferi
    OsmanlıNeferi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 110
    +1 yıl

(Fiyatlar artacak) Evlilik zorlaşacak, zina kolaylaşacak.
    -Elmalılı Hamdi Yazır

1
    0 Yorumla
  • ZurafaninBiri
    ZurafaninBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek gibi erkek olsa evlilik düşünürüz.

3
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Benide erkolar küstürdü herhalde

1
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bende bilmiyorum, devir çok değişti artık

1
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Neden acaba evlenmek istemiyolar 😂

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

😑

Yorumla
  • Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Neden artık kadınlar da evlenmek istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden artık kadınlar da evlenmek istemiyor? 10 cevap verildi
Kadınlar artık evlenmek istemiyorlar neden? 22 cevap verildi
Kadınlar niye evlenmek istemiyor? 7 cevap verildi
Kadınlar neden evlenmek istemez? 5 cevap verildi
Kadınlar neden evlenmiyor? 6 cevap verildi
Evlilik Teklifini Neden Kadınlar Yapmaz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨