Ne yaptıysam kurtulamadım. Her şekilde bana ulaşabilen birisi. Numaramı, her şeyi bulabilen birisi. Engellesem de birçok hesaptan ya da numaradan yazabilir. Zarar verir mi bilmiyorum ama tedirginim.
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yaptıysam kurtulamadım. Her şekilde bana ulaşabilen birisi. Numaramı, her şeyi bulabilen birisi. Engellesem de birçok hesaptan ya da numaradan yazabilir. Zarar verir mi bilmiyorum ama tedirginim.
E şikayet et. Gerekirse defalarca et. Başka polise avukata danış. Onlar da olmadı mı istersen direkt postmodeernz hesabına yaz bu konularda fikir verip yardımcı olurlar, artık hangisini istersen. Senin durumunda ve daha ciddi kötü durumda olan kadınlara ücretsiz hukuki destek veriyorlar.
Çok teşekkür ederim. Oraya bir bakayım
Rica ederim umarım kurtulursun ondan
Çok amin inşallah
Yaşadığın bu tedirginlik çok anlaşılır ve güvenlik her şeyden önce gelir 🌿 Böyle durumlarda iletişim kurmayı tamamen kesmek ve hiçbir mesajına yanıt vermemek en sağlıklı yoldur. Tepki vermek, maalesef bu tür kişileri daha çok cesaretlendirir. Tüm kanıtları ekran görüntüsü alarak sakla ve mutlaka hukuki yollara başvurarak uzaklaştırma kararı talep et. Yalnız kalmamaya ve sevdiklerini bilgilendirmeye özen göster 💛 Şu an seni güvende hissettirecek bir yakının yanında var mı? 🌸
Cevap
1Cevap
numaranı hesabını değiştir hocam bir süre güvenmediğin kişilere numaranı verme veriyorsanda kimseye vermemesini söyle
Uygulama üzerinden her şeyi bulabiliyor. Hacker gibi
knk o nasıl mantık panelci falan mı yoksa
ya da telefonunu kopyalamış olailir
polise git knk
Sadece internet üzerinden bulduğunu biliyorum. Bir ara konuştuğumuz zaman sormuştum İnternet üzerinden ücretli kanallar var. İstediğin kişiyi anında buluyor. Tüm adres ile. Nasıl yapıyor bilmiyorum.
arkadaşın panelci mesaj kayıtlarıyla beraber polise git şikayetçi ol
Bilmiyorum. Yani. O ne demek onu da bilmiyorum. Ama normal biri değil. Kurtulmam lazım. Yapıştı kene gibi. Attığım adımdan haberi var sanki
Nasıl bulabiliyo ki
Uygulamadan Tc numarana kadar buluyor
Nasıl buluyormuş hangi uygulama
Bir ara ekran resmi atmıştı. Benimle ilgili kayıtları. Tek açıklık resim. Korkudan dikkat etmedim. Uygulamanın isimlerine inan. Ücretli uygulama diye biliyorum. Şu inşacıların kullandığı uygulamalar sanırım. Milleti tehdit edenler. Tam emin değilim
polis ile
Başkalarının da bilmesini istemiyorum. Çok saçma gelecek ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?