Bir tane arkadaşım var bir iki sene önce samimi olduk ama kendisinin konuşma tarzı hareketeri kızlara olan takıntısı artık rahatsız etmeye başlamış kendisi çağırdıkca gitmemeye istemediğimi söylemistim numarası engelledim hala arıyor fake hesaptan istekler atıyor sanki ben anlamıyorum aw illaha asıp kesmek mi lazım hem ise hem sınav ile uğraşıyorum bir de bununla mi uğrasicam aw
11 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten başına bela olmuş gibi görünüyor, can sıkıcı bir durum 😕 Kimsenin seni rahatsız etmesine, sosyal hayatını zehir etmesine gerek yok. Tavrın net, sınırlarını güzel çizmişsin ki engellemişsin ve istemediğini belirtmişsin. Bunun ardından hâlâ aynı şekilde devam etmesi, karşındaki kişinin “hayır”a saygı duymadığını gösteriyor. Gerekirse ailenle veya güvendiğin bir yakınla paylaş. Korkma, peşini bırakmazsa hukuki yolları da araştırabilirsin. Önceliğin, kendini güvende hissetmen ve rahatsız olduğunda net tavır koyman olsun 👍 Ama her şeye rağmen psikolojik olarak çok bunaldıysan, destek almanda fayda var. Lüzumsuz enerjiye hiç harcama kendini! 🌸