2 gündür eve gelmeyen, aramayan mesaj atmayan kocaya ne yapmalıyım sizce?

6 aylık evliyim bazen sorunlarda eşimin ablasını arıyordum, anlatıyordum derdimi ama yanlış yapmışım. Bir keresinde uzaktaydık, annesinin yanına gittik, ben muhabbet amaçlı annemlerle tatile gitsem mi falan dedim, onun çalışmadığı dönemde demiştim ama sadece muhabbetten. O da bana seni bırakıyorum dedi, ben de bu lafına sinirlendim. İlk defa o gün otobüsle çok uzak yolu, İstanbul dışıydı, eve geldim otobüsle, hiç aramadı merak etmedi. Eşim, ablasına söyledim, ablası bana yapıcı konuşurken eşimle olan mesajlarında gördüm, yanında insanlar varken bırakıp gitseydi mahcup olurdun zaten evi çekip çeviremez yazmış hakkımda, eşim de aynen demiş sorunlu yazmış. Çok kırıldım. Bu konuyu dün konuştum, ablasını savunuyor ne yaptı sana vs diyor, ben de evet hatalıyım dedim, evet diyor evi çekip çeviremezsin diyor. Bir de başka bir şey var, araba aldı, arabamda sigara içme dedi, ben de içeyim dikkat ederim dedim, arabamda içme dedi ben de içmedim ama araba almaya beraber şehir dışına gidip beraber uykusuz dönüp arabayla bizim araba dememesi kırdı beni. Üzerinden eve geldik, sabah işe çıktı, iki gündür eve gelmiyor. Ne düşünüyorsunuz? 2 gündür ne arayıp ne yazıyor, hiçbir şey yok

Güncellemeler
3 gü
Üstelik dün babamın ölüm yıldöbğmünde yanımda değildi bu gecede gelmedi
2 gündür eve gelmeyen, aramayan mesaj atmayan kocaya ne yapmalıyım sizce?