Uzun süredir arkadaşım yok. En yakın arkadaşım sebep belirtmeden iletişimi kesti, zaten farklı ile gitmişti öncesinde. Mesajlara cevap vermemeye başladı. En sonunda benimle ilgili bir sorunu varsa konuşabileceğimizi yazdım ama cevap vermedi. Birkaç ay sonra dışarıda ortak bir arkadaşımızı görmüş, benim için "Gözüme gözükmesin" demiş. Onunla dalga geçmedim, arkasından konuşmadım herhangi bir yanlışım olmadı. Her neyse, ortak arkadaşlarımızla da iletişimim son dönemlerde zayıflamıştı. Beni dışlamadılar ama aramıza hafiften mesafe girmişti. Bana küsen arkadaşımla iletişimleri sıklaşmıştı. Ortak arkadaşlarımıza beni kötüledi mi bilmiyorum ama zamanla ortak arkadaşlarla da koptuk. Beni aramadılar, ben de aramadım. Ayrıca abimin sağlık sorunundan ötürü iyice aileme yöneldim, bu da etkili oldu.
Şu an yapayalnızım, derdimi anlatacak kimsem yok, ailem bile. Utangaç, içine kapanık biriyim. Sorunlarımı hiçbir zaman kimseye anlatamadım. Arkadaşım olmadığı için evdeyim sürekli. İnanır mısınız bilmem ama arkadaş edinmekte zorlanıyorum artık. İnsanlarla tanışıp muhabbet edebiliyorum ama arkadaşlık samimiyetine ulaşamıyorum
Şu an yapayalnızım, derdimi anlatacak kimsem yok, ailem bile. Utangaç, içine kapanık biriyim. Sorunlarımı hiçbir zaman kimseye anlatamadım. Arkadaşım olmadığı için evdeyim sürekli. İnanır mısınız bilmem ama arkadaş edinmekte zorlanıyorum artık. İnsanlarla tanışıp muhabbet edebiliyorum ama arkadaşlık samimiyetine ulaşamıyorum
Güncellemeler
18 gü
24 yaşındayım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok ağır gelmiş olmalı 🌿 Sessizce çekilmek ve sebepsizce dışarıda bırakılmak insanı derin bir yalnızlığa itebilir. Abinin sağlık süreci ve utangaçlığın da bu yükü ağırlaştırmış. Ama unutma ki bu durum senin değersizliğinden değil, iletişimsizlikten kaynaklanmış 🌸 Kendini eve kapatmak yerine adım adım kendi ilgi alanlarına yönelmeyi dener misin? Ruhuna iyi gelecek küçük bir hobi veya yürüyüş sence sana nasıl hissettirir? 💛🧘♀️