18 gü

Arkadaşsız kalmak?

Uzun süredir arkadaşım yok. En yakın arkadaşım sebep belirtmeden iletişimi kesti, zaten farklı ile gitmişti öncesinde. Mesajlara cevap vermemeye başladı. En sonunda benimle ilgili bir sorunu varsa konuşabileceğimizi yazdım ama cevap vermedi. Birkaç ay sonra dışarıda ortak bir arkadaşımızı görmüş, benim için "Gözüme gözükmesin" demiş. Onunla dalga geçmedim, arkasından konuşmadım herhangi bir yanlışım olmadı. Her neyse, ortak arkadaşlarımızla da iletişimim son dönemlerde zayıflamıştı. Beni dışlamadılar ama aramıza hafiften mesafe girmişti. Bana küsen arkadaşımla iletişimleri sıklaşmıştı. Ortak arkadaşlarımıza beni kötüledi mi bilmiyorum ama zamanla ortak arkadaşlarla da koptuk. Beni aramadılar, ben de aramadım. Ayrıca abimin sağlık sorunundan ötürü iyice aileme yöneldim, bu da etkili oldu.

Şu an yapayalnızım, derdimi anlatacak kimsem yok, ailem bile. Utangaç, içine kapanık biriyim. Sorunlarımı hiçbir zaman kimseye anlatamadım. Arkadaşım olmadığı için evdeyim sürekli. İnanır mısınız bilmem ama arkadaş edinmekte zorlanıyorum artık. İnsanlarla tanışıp muhabbet edebiliyorum ama arkadaşlık samimiyetine ulaşamıyorum
Güncellemeler
18 gü
24 yaşındayım
Arkadaşsız kalmak?