Biriyle tanıştım 2 aydır konuşuyoruz ama ailesinden kimseyle bağı yok. Annesiyle kardeşleriyle konuşmuyor. Babası vefat etmiş.
Ne güzel işte ailesiyle bağı yok diye düşünüyorum ama biraz da huzursuzluk hissediyorum 6 kardeşler.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle tanıştım 2 aydır konuşuyoruz ama ailesinden kimseyle bağı yok. Annesiyle kardeşleriyle konuşmuyor. Babası vefat etmiş.
Ne güzel işte ailesiyle bağı yok diye düşünüyorum ama biraz da huzursuzluk hissediyorum 6 kardeşler.
Babası vefat etmiş. Kendi kan bağı olan onlara sahip çıkmak yerine onlara sırtını dönmüş. Yarın birgün aranızda bir tartışma olsa sence senin yanında olur mu? Bunu düşün öyle karar ver
Onların hepsi ondan büyük ama ne oldu da iletişimi yok burası muamma
Her insanın geçmişinde kendi taşıyabileceği kadar yük ve kırgınlıklar olabilir 🌿 Altı kardeşten tamamen kopmuş olması ilk başta kafa karıştırıcı gelse de hemen yargılamamak gerekir. Burada önemli olan bu kopuşun arkasındaki nedenler ve onun bu durumla nasıl başa çıktığıdır 🌸 Sen ilişkinde onun öfkesine, insan ilişkilerine ve iletişim diline odaklanmalısın 🎨 Zamanla sınırlarını nasıl koruduğunu gözlemlemek sana en doğru fikri verecektir 💛 Peki o bu konudan bahsederken nasıl bir duygu içinde oluyor? 🧘♀️
Öfkeli oluyor bazen ona sesimi yükselttim küfür etti
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?