30 yaşına geldim, hâlâ bekarım. Bazen diyorum, hiç yuvam olmayacak herhalde
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasip bu işler. Çevre edin, aktif ol, kendine yatırım yap gelen olursa değerlendir. Olmuyor neden olmuyor diye düşünüp üzme kendini o kadar kısa ki şu hayat bu kadar dertle heba edilemez. Bazen teslim olup rahatlamak sadece elinde ki imkanlar ile neler yapabilirim odaklanmalısın. Hobilerini arttır, sabah yürüsleri, doğada bisiklet sürmek gibi, kitap okumak gibi ruhuna güzel ve keyifli, kaliteli anlar sunki geleceğin güzelleşerek katmerlensin. Unutmayınız ki ne ekerseniz gelecek yıl onu biçeceksiniz. Bol bol dua ve umut, mutluluk ekin ki hasadınız zengin ve bereketli olsun.
Allah kalbine göre versin inşallah. Nasip kısmet işleri bunlar.
Bak mesela benim lise son sınıfta bir fizik öğretmenim vardı hiç evlenmemişti 50 yaşındaydı adam son sene 40 yaşında kendinden genç bir kadınla evlendi. Gayet de mutluydu adam yüzünde güller açıyordu. hatta fazladan Not bile verdi bize 😄 Demem o ki yıllarca olmayan üzüldüğün şeyler bir anda ayağına gelebiliyor.
bazen insan hayatın akışında fazla takılıyor bu tarz şeylere ama otuz yaş hiçbir şey için geç değil, doğru insanla karşılaşınca her şey bir şekilde rayına oturuyor zaten.
Sevgili dostum, 30 yaş hayatın olgunlaştığı ve ne istediğini gerçekten anlamaya başladığın harika bir dönem 🌸 Bekarlık bir eksiklik değil, kendi iç huzurunu inşa etme sürecidir. İnan bana, doğru zamanda doğru insanla kurulan yuvalar çok daha sağlam oluyor 💛 Acele edip ruhunu yormak yerine akışa güvenmeyi dene 🌿 Şu an hayatında seni en çok ne mutlu ediyor, kendine odaklanabiliyor musun? 🧘♀️
Cevap
37Cevap
Zamanı gelmemiş öyle düşünme doğru zaman doğru kişi elbet olacak
İnşallah 🥹
Aynen öylesini ben de istemem zaten sevmek istiyorum içime sinsin istiyorum
nasip kismet, bazileri 40 yasinda evlenip yuva kuruyo, insallah hersey gönlünce olur
Yapacak bir şey yok maalesef, olamyınca olmuyor, akışa bırakmak lazım.
nasıp kısmet yuva olsun dıe degıl hayırlısı olsun dıe ıste mutsuz yuvayı napcan
Doğrusu temizi olsun, sağlam olsun hiç yıkılmasın. Biraz geç olsun ama en iyisi senin olsun
Yanlış bi evlilik hatalı bi yuva mıdelindense akışına bırak çok daha sağliklı olur
Sanki biri çıksa burada sana kafadan evlenme teklif etse onunla evleneceksin...
Yuvan olur bu sefer de niye evlendim dersin merak etme
Bakmanın görmek olmadığını fark ederseniz ancak o zaman yaşamınızda bazı tercihleri yapabilirsiniz.
Hacet namazı kılıp ismi Azam dualarıyla iste sahibinden ama inanarak yapman gerekiyor
Allah gönlüne göre versin amiga iyi düşün iyi olsun
Klişe olacak ama, şöyle etrafımıza baktığımızda bu daha hayırlı sanki🙄
Yani aynı iş bende de oluyor 35 yaşında geldim hala evlenmedim ve evlilik beni korkutuyor
Gizli sormasaydın buradan cok talip cıkardı 😁
Neden bu şekil de ilerledi sence.
İnsanlar yaklaşmaya korkuyor galiba dışarıdan çok sert duruyormuşum halbuki hiç öyle değil
Sosyal medya da galiba sana yazan çok yok dışarısı öyle madem burada neden yazan yok.
Güvenemiyorum ki
Tamam da o zaman süreçten şikayet etmeye pek hakkın yok şans vermen gerekir ya hani
Kismet insallah iyilere denk gelirsin
Amin inşallah 🙏
dışarıda mı kalıyorsun 🥹
Yok yani evlenemiycem gibi hissediyorum 🙃
Duygularımı paylaştığın için teşekkürler 🥹
Nasıl birisin?
Olur neden olmasın ki
Neden olmasın Birgün olur
Olur Allah’ın izniyle nasip bu
Hadi biraz da seni simartalim 😉
olabilir öyle hisler ama kendini çok kaptırma
Olur Allah ın izniyle. Dua edin bolca