İşsiz, düzeni, kira dahi olsa bir evi olmayan adam ile olur musunuz üstelik siz bir kurulu düzeni bırakıp?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşsiz, düzeni, kira dahi olsa bir evi olmayan adam ile olur musunuz üstelik siz bir kurulu düzeni bırakıp?
Senin kafan güzel herhalde. Aşkın içine biraz da mantık katın bence. Eski dönemde olsa tamam derdim ama şu an bu dediğin biraz zor ve saçma. Aşk karın doyurmuyor
Bir yıldır bekliyorum düzeldi düzelecek ama bugün varsa bugün yiyor günlerce yokluk zorluk çalışıyor onuda günlük kiralık arabalar kazandığı onlara yetmiyor Banada aç da kalsak gel sokaktada kalsak gel diyor olacak gibi değil bugün ayrılma kararı aldım yemediğim beddua kalmadı
Baksın yoluna. Ben birini hayatıma alsam ona zorluk yaşatsam kırk kere düşünürüm. Ne kadar sevsem de almam. Karşımda kine neden zor bir hayat sunayım. O bencilce davranmış
Bılmıyorum ona kalsa hayatının tüm olumsuzlukları benim yüzümden oysa aramızda 700 km var ne ben yanındayım nede bana bir harcama yapmış ben vermişim ama asla dönüş almadım
Sen bundan uzak dur hatta ayrıl ne uğraşıyorsun. Kafan rahat olsun
Bir yıllık bir emek var maddi manevi kolay olmuyor ama bugün o sınırı koydum beddua yesemde
Emek tek taraflı olmuyor maalesef
Ona sorsan emek onun ben nankörüm ama sözde emek işte davranış yok çok istese hayatını düzene koymak için uğraşırdı değilmi bir erkek istese herşeyi yapar
Yani çabalamak başka yapmamak başka. Bem o şekilde itham edip de bir kadını hayatıma alamam açıkçası
Ben Dışardan bir göz olarak fikir almak istedim zira bunu kimse ile paylaşamıyorum ailem zaten istemiyor işsiz güçsüz diye herkese rağmen gizli saklı bekliyorum ama bu şekilde nasıl olacak güvenemeden nasıl kurulu bir düzeni bırakıp gidersiniz ki sonra beddua Allah bana öyle bir kapı açacakki sen utanacaksın felan sanki yoksullukla vurmuş gibi yine ben suçlu oluyorum
Ya sana şimdi böyle bunları söyleyen biri ileride evlendiğinde veya hayatını birleştirdiğinde neler yapar. Azıcık gözünüzü açın.
Senin yaş doğru mu 39 mu? Eğer ki doğru ise senin bu yaşta ki tecrüben ile bunları çözebilmen gerekiyor.
İşte aşkın gözü kördür derlerya bende öyle oldum sanırım
Onu yazacaktım yazmadım aşkım gözü kördür gerçekten.
Evet doğru yaşım ikinci evliliğim olacak ama kararsızım açıkçası bir türlü ayaklarım gitmiyor
Bak bende ayrılmış birisi olarak söylüyorum. Çok ama çok dikkatli olman gerekiyor yani alacağın kararları sağlam vermen gerekiyor. Zaten hassas bir durumdasın. Sadece kalbini dinleme mantık da önemli
Aynn öyle zaten yaralıyım birde maddi sıkıntı inanın bilemiyorum birde sinirlenince çok agresif oluyor sövüp sayıyor dün ilk defa dedim karşındaki bir kadın ne olursa olsun terbiyesini bozmamalı insan
İnsanlarda ki cesarete bak ben öyle bir şey yapsam atarım kendimi herhalde bir yerden
Sorsanız adam gibi adamım öyle böyleyim sadığım diye neler neler duyarsınız bakın empati böyle bir şey
Hiç yorma kendini ayrıl gitsin. Kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin
Alışkanlık bir yanada benim takıldığım beddua tutarmı acaba
Ya buna niye takılıyorsun. İstediği olmadı diye o zaman herkes herkese beddua ettin. Beddua her zaman sahibini bulur.
İşlerine gelmeyince hemen Allah kitap beddua
maalesef
var mı bir gelişme?
Yapmayın öyle şeyler
Parası az olsun
Az kazansın
İyi biri olsun
Bir düzeni olsun yeter
Ama ipsiz sapsızlardan uzak durun üzülürsünüz
Asla lüks istemedim ama başımı sokacak kirada olsa bir ev yeterince eşya ve düzenli bir iş bu çok bir şey değil diye düşünüyorum sevgi açta olsak sokakta da kalsak beraber olmak dedi
Bir borç bitmeden gereksiz bir borç yine başlıyor böyle nasıl olacak ki
Ayrıntısı bu işte hayatındaki tüm olumsuzlukları başkalarına atarak yaşamış şimdide sen gelmedin ben dağıldım toparlanamadım diye beni suçlu durumuna düşürüyor
Ben Dışardan bir göz olarak fikir almak istedim zira bunu kimse ile paylaşamıyorum ailem zaten istemiyor işsiz güçsüz diye herkese rağmen gizli saklı bekliyorum ama bu şekilde nasıl olacak güvenemeden nasıl kurulu bir düzeni bırakıp gidersiniz ki sonra beddua Allah bana öyle bir kapı açacakki sen utanacaksın felan sanki yoksullukla vurmuş gibi yine ben suçlu oluyorum
Değilmi ama görmek istediğim bu gitmedim diye bir de suçlu çıkıyorum zaten acı tecrübem var sıgınacak liman demişim ama bu farklı bir şey
Aynn öyle zaten yaralıyım birde maddi sıkıntı inanın bilemiyorum birde sinirlenince çok agresif oluyor sövüp sayıyor dün ilk defa dedim karşındaki bir kadın ne olursa olsun terbiyesini bozmamalı insan
Kurulu bir düzeni, belirsizliklerle dolu ve sorumluluk almaktan uzak görünen bir durum için bırakmak oldukça yıpratıcı olabilir. Evlilikte ve ilişkilerde sevgi kadar karşılıklı çaba, güven ve maddi-manevi denge de çok önemlidir. Kendi emeğinle kurduğun huzurlu hayatı riske atmadan önce, karşı tarafın hayatını düzene sokma gayretini görmek hakkın 🌿. Seni bu kararı almaya iten temel duygu veya eksiklik nedir acaba? 💛
Belirsizlik
Cevap
3Cevap
sevdiğim kadınla olurum ben.
Bacım tembel, parasını kullanmayı bilmeyen erkekten uzak durmak lazım. Seni de yıpratır ileride
Yıprandım zaten bir yıldır bekliyorum önce kaldığı evden atıldı sonra bir sürü borç harç maddi destek oldum verdiklerim asla gelmedi eline geçen para ilede günlük arabalar kiralayıp ona ödemekle geçirdi ama ben aşık olduğum için açta olsa sokakta da olsa gitmeliymişim bugün ayrılma kararı aldım yemediğim beddua kalmadı
beddua geri teper onu bulur sen canını sıkma one öyle günlük hayat yaşanır mı? gelecek hayali yok demek ki seni de oyalamış
Oyalamak değil ben gidemedim ama belki Rabbim bu şekilde gösterdi
Yazlığım var arabam var BMW daha ne olsun
Hı hı
İster inan ister inanma
Banane konum ile ne alakası var
Hayır
Aşık olmak yetmez demi
Asla
Seven gidermiş açta olsak sokaktada kalksak beraber olmalıymışız
Hayır asla olmam
Çok aşık olsan bileni
Evet
Aşk bazı şeylere yetmez demi
Mesela elinde değilse bir şey diyemem tabiki ama keyfi olarak yan gelip yatıyorsa o zaman asla olmaz
Çalışıyor ama günlük kıralik arabalar sürekli oynanan oyunlar yüzünden gelen yüksek faturalar yani bugün varsa yemek yiyor ama yoksa günlerce aç kalıyor bir yıldır bekliyorum düzeldi düzelecek olmuyor
Ben olsam ben de süre verirdim ama eğer geleceği düşünmeyip bir adım atmıyorsa ve anlattığın gibi savurgan biriyse asla şans vermezdim
Verdim maddi olarak ta çok destek verdim asla dönmedi verdiklerim bırak toparlamayı gün günü kötüye gidiyor ve açıkçası korkuyorum bu dğzenden
Amaç ne
Aşk
Aşk bir yere kadar, mantığını kullan, emin ol insan sadece bir kez aşık olmaz, aşkını mantıklı olanda ara
Bir yıldır düzene girsin diye bekleyip duruyorum bugün yemeye ekmek bulursa yarın yok üstelik eline geçen paraları günlük kiralık arabalarda çarçur edip sürekli borçlanıyor önümü göremiyorum onun için ayrılma kararı aldım bir sürü beddua yedim
boş ver sen, seni mutlu edemez, görünen köy klavuz istemez, bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur, bu zamana kadar hayyatini kurmamış, bundan sonra da zor
Bilmiyorum açta kalsak beraber sokakda olsakta beraber dedi ben risk olarak görüyorum
Teşekkür ederim istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?