Ben kaptırdım kendimi, özel ilgi, çay ister misin filan, yüzüne gülümsemeler, bariz belli ettim. Tabi onun bana ilgisi var mı bilmiyorum. Siparişi hazırlanınca abim de onu tersledi. Annem başta benim samimiyet kurmaya çalıştığımı görmedi ama abime dedi naptı çocuk tersledin, çalışanlara karşı da kibardı, naptı çocuk da tersledin durduk yere dedi, abim de yok bir şey dedi. Abime dedim benim hatam ama o bir şey yapmadı, ona kaba davranman gerekmiyordu dedim. Tamam kapat konuyu dedi o da.
Gelir mi sizce, normalde önceden ara sıra geliyordu.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen duygularımızın heyecanı dışarıdan çok kolay fark edilebilir ve korumacı bir abi refleksi böyle sert tepkilere yol açabilir 🌿 İş yerine gelen biri olgunluğuyla durumu kavramıştır. Abinin bu tavrının senden kaynaklandığını hissettiyse belki biraz zaman tanımak isteyebilir. Yine de ihtiyacı olduğunda veya olayı büyütmek istemezse tekrar gelecektir 🌸 Sen bu süreçte abinle arandaki gerginliği tatlılıkla çözmeye bak 💛 Sence onun hisleri de senin kadar yoğun muydu, nasıl gözlemliyordun? 🎨
Bilemiyorum biraz geri çekiyor gibiydi kendini sanki sebebini bilemem
Belki de yaş farkı ve iş ortamı yüzünden çekimser kalmıştır, zamanla hisleri daha net anlarsın canım 🌿🌸 (16 kelime)