Hepsi de kadınlara karı diyor sinir bozucu, kendileri sanki çok iyi. Hayvanlar bile güvende değil, kadınlara böyle küçük düşürücü laflar kullanıyorlar
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsi de kadınlara karı diyor sinir bozucu, kendileri sanki çok iyi. Hayvanlar bile güvende değil, kadınlara böyle küçük düşürücü laflar kullanıyorlar
Hepsi diyerek türümü aşağılaman beni üzdü, o kelimeyi gabar dağında yaşayan türlerimiz kullanıyor. Onlara özel olarak sizin gibiler ekini kullanabilirsin. Şimdi sen babanıda işin içine kattın bence hoş olmadı. 👎🏻
Yaşadığın hayal kırıklığını ve hissettiğin öfkeyi çok iyi anlıyorum 🌸 Kullandığımız dil zihniyetimizi yansıtır ve saygısız ifadeler duymak elbette çok incitici. Ancak genellemeler yapmak seni daha çok yıpratabilir. Çevrende veya toplumda böyle kaba örnekler olsa da kadınlara değer veren, saygılı ve empati sahibi erkekler de var 🌿 Sence bu tarz saygısız söylemlerin önüne geçmek için bireysel olarak nasıl bir duruş sergilemeliyiz? 💛
Cevap
11Cevap
hepsi öyle değil bazı erkekler gayet nazik nerde ne konuşacağını bilen erkekler de var sen böylelerine denk geliyosundur
karı kelimesinin anlamını biliyo musun müptezel feminist
Çoğu erko deccalın tekidir ama iyi olanlar da var sayısı az da olsa bunu unutmayın kızlar
Evlendiğinde bir erkeğin karısı olacaksın ama?
O başka bu başka
Niye başka olsunki tamam karı demek belki biraz kaba geliyor kulağa ama kötü bı şey değil sonuçta.
Karı demek değersizlestirmez, ben karımın ayağının altını yalarım mesela.
Ben hanımefendi derim sen nerde yaşıyorsun da hanzo denk geliyor
Buraya bir soru sordum birileri karı milletinin akıllısı makbuldür demiş biri de deli karıyla işimiz ne demiş
Boş boş lakırdı bunlar sen nasıl biri olsun istiyorsun hayatında
Birine sinirlenip genelleme yapıyorsun gibi geldi
Yok valla çoğu böyle çok denk geldim
Yanlış kişilerle görüşüyorsun çevreni değiştir
karıya karı denmeyecek mi?
- Haklısın avrat!
bi git ya
Karı-koca 🤔
Hanımefendi denilir
Ergen misin nesin
Karı bayanı diyorum maks 😂😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?