Yolda görüp selam versek, uzak dur bağırırım diyor, istek atıyoruz kabul etmiyor. Tam sohbeti başlatıyoruz, sen çok fenasın olmaz senden diyorlar. Napacağız abi, napacağız
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer S*rtük, bozuk erkekler yüzünden olan size oluyor işte. Sizi de onlar gibi sanabiliyor o yüzden isteklerinizi kabul etmeyebiliyoruz fakat her kız o yüzden değil, kimisi erkeği uğraştırmak için kabul etmiyor. Aslında erkek diye o da insan olmuyor mu? Bunu düşünmüyor bazıları. O erkek diye insan değil mi ki onu hep gıcık gıcık uğraştırıyorsun. Tm bazı konularda uğraştırabilir, naz filan yapabilirsin fakat her şeyde de olmaz. B⭕kunu çıkarma karşındaki insan değilmiş gibi. İşte antipatik olabiliyorlar. (Aynı durum bazı erkeklerde de tabi ki olabilyor)Bu arada yakınlaşma nasıl olur, demişsin ya. Fiziksel yakınlaşma değil kalben olan yakınlaşma önemli! Sana en önemli, en değerli tavsiyeyi verdim. Muhabbet ise nasılsın sorusu, filan dedikten sonra sorular açarak muhabbet konusu açmış olacaksın. Nasılsın, dedin. Sonrasında hangi bölümü okuyordun, dedin ya oradan başka konular da açılır. Zor mu, seviyor musun bölümünü, küçükken ne olmak isterdin? Bak birçok konu açıldı.
Zaten bi isteği kabul etse dizlerinin bağını çözecek konuşma yaparım
Her karıya kıza açılmamakla başlayabilirsin hem değer hem algın düşer, o gün açılanlar arasında seçenek oluyorsun bu da seçimini zorlaştırır, sen seçiyorsan seçilme konumuna düşmeyeceksin. Yeşil ışık yoksa hücum edilmez
Kendini tanrı sanıyorlar bu ulusal ve uluslararası büyük bir kriz büyük bir sorun ulan bizim görevimiz üremek bu biyoljik bir görev ama kızlar Amerikan rüyasında
Doğru
Doğal ve güvende hissettiren bir alan yaratmadan kurulan temaslar ne yazık ki savunma mekanizmalarını tetikler 🌸 Sokakta ya da sosyal medyada aniden yaklaşmak yerine, ortak zevklerinin olduğu kurslar, etkinlikler veya sosyal ortamlarda bulunmak ilişki kurmayı kolaylaştırır 🎨 İletişim niyetten ziyade hissettirdiğin güvenle başlar. Kendin gibi olduğun, baskı kurmadığın anlarda sohbet zaten kendiliğinden akar 🌿 Peki, kadınların kendini güvende hissettiği sosyal alanlarda vakit geçirmeyi denedim mi hiç? 🧘♀️
Cevap
5Cevap
Valla taktil veririm ama seans başı 2 bin tl jdgsgevrf
Bin olsun
Okey anlaştık gel
Hata yok dostum çünkü bir araban ve evin ve güzel fotoğrafların yok
Haklısın
Babasının 50 yılda yaptını bizim gibi gençlerde olsun isterler
Tipin iyi değilse yaklaşma, internetten tanış sonra buluş
Öyle yapıyom zaten tip 10 da 5
Nerde sohbeti baslattin knk ben onuda yapamadim bi soylesene
Kanka instada
İstek mi attin dm mi attin benimkileri kabul bile etmiyolar hdhdjxjx
Benimkini binde bir ediyorlar bitek benimkini kabul etmiyorlar sanıyordum ansjshxbdke
Olum 200 tane istek var en az her birinde
Aynı kaderi paylaşıyoruz dert oetağım
Sorma kirve ben bir sohbeti baslatsam iyi flort ediyom
Kanka bende öyleyim dilşm açık sohbetim tatlı
Kanka kac kiza istek atiyon kac tanesiyle sohbet edebiliyon her gun atiyon mu istek
Yok kanka herkese atmam hoşuma gidem prfil olursa atarım
Tamam bende oyle yapiyom da istek kabul ederse mi yaziyon
Evet kanka 1-2 gün bekliyom
Kanka profili gösterislimi yapmak lazim ne dersin arabayla mi koyayim yoksa spordan kaslı bir foto mu veya doğadan kasmayan bir foto mu hangisi daha iyi olur
Bende 1.90 boy var araba var tipte ortalama aq bir sohbet baslasa olack
Kirve akil var ayni yolun yolcusuyuz biz ben istek atmiyom fazla
Kanka gel arkadaş olalım çık gizliden
Yaz kanka
Yazdım
Ben daha bu sene üye oldum
Merhaba tanisabilir miyiz? gibi
Yok be
1- Şu bakışları dolara da atarmısın
2 -🍏 bunu atarım cevap gelirse; yaratılmamıza vesile olan elma tanışmamızada vesile olmasınmı. Gibi gibi şeyler
ah be gülüm biz nekadar denedik bunları kitabını yazdık
Merhaba ya cevap verilmiypr
Yok be ne takıcam onlar üzülsün sonra erkolar niye böyle erkolar niye şöyle siye ağlıyorlar
Kendin ol
İnsan gibi
İnsanız zaten hayvanmıyız
Aaa öyle bir şey demedim
Ozaman düzgün yaz
Bi an cinlendim
Öncelikle sakin oluyorsun herşeye sinirlenirsen işin çok zorlaşacaktır ve düzgün konuşmaya çalış
Gayet sakinim ama şimdi Instagram profilimde herhangi itici bir şey yok düz sade bir profil
Hani nerde yanlış yapıyoruz onu merak ettim
Görmeden bilemem
Özele gel atacam profili
Yani bu konularda bende kendimi sorguluyorum, çok yanlış yoktur bence ya yanlış çağdayız
Yok ya ne yanlış çağı
Bence yanlış
Cinlenen arkadaş sjjsjs soruyu beğendim at bakalım snsnsns hesabın gizli mi 😂😂
Sen bi özele gelele
Şu profili yorumla
Göremiyom ki
Al sjjsjs çıktım gizliden
Yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?