Mesleği var diye annem kabul et diyor ama abim gibi büyüdüm, ben istemiyorum, ne yapacağım, baskı kuruyorlar
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesleği var diye annem kabul et diyor ama abim gibi büyüdüm, ben istemiyorum, ne yapacağım, baskı kuruyorlar
Cevap
7Cevap
Öz ablam olmasa da cok sevdigim bi kız vardı benden 6 ay büyüktü birlikte büyudük
Gecen sene kendisinden 8 yas büyük birine vardı Allah askına yapma dedim kabul etme pisman olursun gitti
Şu an boşanma aşamasındalar
Kimse sana zorla bişey yaptıramaz insan 2 kere ölür 1 ömür bitince 2 yanlış evlilik yapınca
Yani 30 yasına gelmiş her haltı yemiş temiz kız arıyor sapık işte 10 yaş var ne diye istiyorsun
10 yas ta az degil senin ömrünün yarısı ve dedigin gibi sapık yemediği b0k kalmamış evine bi hizmetçi arıyor işte senden ricam kabul etme sevmek aşık olmak herkesin hakkı
Aslaaa ben veremem ki midem bulanır karılık yapamam zaten
O sapık neler neler yaşamıştır baska kızlarla ve derdi senin vermen değil evine bakman gerektiğinde ona yatak arkadaşı olman baska bişey istediği yok
Aynen hizmetçi arıyor işte hem yatakta hem evde bide doğurtur üstüne iyice kölesi yapar allah korusun
O pç yapar valla
Olaki evlenecek duruma geldin gidin test yapın bari engelli çocuk sıkıntısı olmasın en azından
Yabancıya gitmesinmiş sonra sma bebekler niye çıkıyor
Doğulu musun
Evet
Çok zor o zaman
Evet maalesef
Etmiyorum de biti
Diyorum
Deee ısrar ederlerse amca oğlunun yüzüne vur seni abim gibi görüyorum ve kuzen kardeştir dee o zati erkekleğine yedirmez istemez
İnşallah
İnşallah amin
Ona göre kardeş değil sapık işte 10 yaş var her haltı yedi temiz kız istiyor
Söyle o kadar istiyorsan git kardeşinle evlen ben akraba evliliği yapmayacam zorla yapılsa bile seni hiç sevmeyecem ısrar ederse polise şikayet et zorla de yaşın büyük olsa bile rızan yok
hoş geldin sma bebek
Akraba olmaz em başta
Akraba sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kızım, yaşadığın bu baskı ve kafa karışıklığı çok anlaşılır 🌸 Birini ağabeyin gibi görüp sonradan evlilik baskısıyla karşılaşmak sınırlarının ihlal edilmesidir. Evlilik sadece meslek veya aile bağları için değil, kalbinin ve aklının rızasıyla yapılır. Annene ve ailene bu hislerle bir ömür geçiremeyeceğini net ve kararlı bir dille anlatmalısın 🌿 Kendi hayatının direksiyonu sende olmalı 💛 Bu konuda duygularını ailene açıkça ifade edebildin mi? 🎨