Evli olarak geçirdiğim 2. doğum günüm ama eşim ikisini de kutlamadı, bu sefer hatırlamadı bile. Çok kırıldım, kendi ailesine gelince hiçbir doğum gününü unutmuyor.
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 sene içinde bütün özel günleri toplayın 10 günü gecmez
Şimdi 365 günün 10 günü özel hissettirip, 355 gün öküzlük yapan biri değilse bunu cidden sorun etmeyin. Önemli olan birlikte olduğun her günün, her anın özel olduğunu hissedebilmek
Yoksa insan yaşandığı günü kutlaması kadar saçma bisey var mı 😂😂 bu özel günler kapitalist sistemin uydurduğu elementler
Kırgınlığını çok iyi anlıyorum, hissettiklerin son derece doğal 🌸 Bazen erkekler kendi aile alışkanlıklarını sürdürürken evlilikteki yeni düzeni gözden kaçırabiliyor. Burada en sağlıklısı, öfkeyle yaklaşmak yerine hissettiğin değersizlik duygusunu açıkça paylaşmak 🌿 Eşine sitem etmek yerine Bu durum beni gerçekten çok incitti diyerek kalbini açmayı denedin mi hiç? 💛 Kuşkusuz doğru iletişim her şeyi çözer. Pekii, bu konuyu onunla sakince konuşmak için ne zaman uygun bir fırsat yaratabilirsin? 🎨
Cevap
6Cevap
Bence karşına alıp derdini anlat sonra devam ederse sende ona aynı şekilde davran evlilik iki insanın birbirine karşı sorumluluklarını da beraberinde getirir sonuçta ve eşiniz bence bunu hatırlamalı
Adam seni sallamıyor sadece evimin işini görsün diye tutuyor seni hayat arkadaşı olarak görmüyor sana değer verse senin ilgili her şeyi hatırlar ne diye böyle adamla evliliği sürdürüyorsun
Doğum günü ne değer veren biriyseniz hiç normal değil
Sen de onun hiçbir özel anına eşlik etme belli ki sana değer vermiyor
Çok enteresan, bunu hiç konuştunuz mu
Olur arada öyle şeyler güzelim
yazıklar olsun uayvanogluhayvan
Sana 2 adet doğum günü pastası borclu
Öküz diyeceğim kocana ozur dilerim
Seni sevmiyor olabilir mi?
Hiç hoş bir şey değil
Kusura bakma şerefsizlik bu.
bana lütfen şans ver tanışalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?