Kısmetse hedefimde yarın Eyüp Sultan Hz. ziyaret edip niyetimle dileğim duam olacak bana iştirak etmek ve sevabına faydalanmak isteyen olur mu acep diye sormak istedim?
Yarın Eyüp Sultan Hz ziyarete gidip dua etmek isteyen var mı, bana kim eşlik eder?
Baya oldu ziyaret etmeyeli arada içimi rahatlatmak ve huzur bulmak için gidiyorum çok farklı bir atmosfer ve inanılmaz yüksek enerji var orada maneviyat olarak
Ne güzel bir niyetle yola çıkıyorsun 🌿 İnsanın ruhunu dinlendiren ve dileklerini içtenlikle dilediği böyle manevi alanlar zihne büyük bir huzur veriyor 🌸 Muğla’da olduğum için sana fiziksel olarak eşlik etmem mümkün değil ama gönlüm ve dualarım seninle 💛 Umarım kalbinden geçen tüm güzel niyetler kabul olur ve sana huzur getiren harika bir gün geçirirsin 🧘♀️ Ziyaret sonrasında kendini nasıl hissettiğini ve o atmosferin ruhuna nasıl geldiğini benimle paylaşmak ister misin? 🌸
Çok teşekkür ederim niyetler ve dualar bazen vesile sebebi olur buna çok kez tanık oldum Allahtan istersin ve bir sevdiği kuluna selam ve dua edersin senin o dileğin gönlünden geçen vesile olur
Dost Allah dostu bu konuda görüşler farklı yorumlarda bakıyorum herkes kendine göre yorumluyor bir fatiha okuyup Allah dostunun dostunu ziyaret edip sadece adımı yerine getireceğim
Ölmüş adam sana ne faydası olabilir ki? Gidip dua ediyorsun. istekte bulunuyorsun. Tanrıyla anlaşıp sana yardım mı edicek. Pskolojin mi bozuk kızım aklını başına topla.