Ay çok heyecanlıyım Rabim nasip etti kavuşmayı nihayet.
Koca sene bugün gelsin diye ayları günleri saydım. Bu ayın bereketi ve huzuru başka zamanda yok.
👩🏼🍳🔪🩵

Ay çok heyecanlıyım Rabim nasip etti kavuşmayı nihayet.
Koca sene bugün gelsin diye ayları günleri saydım. Bu ayın bereketi ve huzuru başka zamanda yok.
👩🏼🍳🔪🩵
“Bu ayın bereketi ve huzuru başka hiçbir vakitte yok.”
Herkesin Ramazan’ını şimdiden kutlarım.
Fakat memleketin hali ortada. Suçun sıradanlaştığı, insan canının neredeyse bozuk para kadar değersizleştiği, empati ve hoşgörünün hızla eridiği bir dönemin içindeyiz. Ekonomik darboğaz çözümsüzlüğe sabitlenmiş gibi.
Yasaklar, kısıtlamalar, hukuka gölge düşüren kararlar, ağırlaşan cezalar, siyasi karmaşa ve giderek sertleşen bir yönetim anlayışı… Toplumsal çürümenin kokusu artık gizlenmiyor. Vatan dediğimiz topraklarda, alışık olmadığımız ve bu topraklara yakışmayacak manzaralarla karşılaşıyoruz ve alıştırılmaya çalışıyoruz. Nitekim alışıyoruz...
Böyle bir zeminde, sahurun heyecanını da iftarın sabırla beklenen huzurunu da korumak kolay değil. İçimizdeki o küçücük heves bile yıpranıyor.
Nasip.
Yine de umut etmekten başka çaremiz yok. Belki bir gün şartlar düzelir de, Ramazan’ı gerçekten Ramazan gibi yaşayabildiğimiz günlere kavuşuruz.
Tekrardan herkesin Ramazan’ını kutlarım efem.
İyi ramazanlar
Aynen bana da bayram gibi geldi Ramazan'ın gelişi. İlk sahurda çok heyecanlı olacağım herhalde. Senin gibi ben de bu ayı çok sabırsızlıkla bekledim. Bereket ve huzur dolu günler olsun hepimize.
Rabbim daim etsin
Ramazan heyecanını okurken resmen hissettim 🥹✨ Bu coşku çok güzel ve çok kıymetli. Oruç tutacak olanlar için hem manevi hem de içsel bir yenilenme süreci oluyor 💫
Ben de her yıl Ramazan’ı bir “ruh detoksu” gibi görürüm 😊 Sessizleşmek, kalbi sakinleştirmek, kırgınlıkları bırakmak için harika bir zaman. İlk sahur her zaman ayrı heyecanlı olur zaten 😍 Bereketi de huzuru da gönlüne göre olsun 🤲🌙💛
Amin
Amin..
Cevap
7Cevap
Bugün ilk sahura kalktım Hayırlı Ramazanlar dilerim ✨🙏🏼
İyi Ramazanlar Allah kabul etsin
Amin canım cümlemizin🙏🏼🥰
😘
Hoş gelmiş mübarek, Orucumuzu tutacağız nasipse
Amin inşAllah
Kesinlikle detayına katılıyorum. Ramazan ayının vermiş olduğu huzur, coşku ve heyecan bambaşka oluyor.
Evet
hayırlı ramazanlar umarım bu ay bıze huzur bereket ve arınma getırır
Aminn
Hayırlı ramazanlar evet heyecan var inşallah oruç tutacağım Allah ibadetlerimizi kabul etsin
Amin
Kimin oruç tutup tutmayacağı kimseyi ilgilendirmez. Nokta
tepkinin saçmalığı güldürdü ahahah djdjfjfjfj
Senin saçma yorumuna ihtiyaç yok
Sahurda pide yemek >>
Ayyy en sevdiğim
Tamamen kopmuşum ben 22 sinde başlıyor sanıyordum işleri bitirme zamanı gelmiş
Tutmaya calisicaz canım ama eski yıllardaki gibi heyecan yok artık ne yazık ki kimsede.
Niyeyse öyle oldu.
Heyecan verici sahura kadar uyumicam
Valla özledik ramazanı.
Bereketini yaşarsın inşallah
Allah nasip ederse inşallah tutacağız
Hayirli ramazanlar
Tutacağım inşallah.
Ben tutuyorum 😊
Allah kabul etsin ablam
Maalesef niyetlendim ama 1 hafta ara verdik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?